Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

 Άρθρο της Μίνας Γιαννούλη

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ,ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ.ΠΑΠΑΦΙΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,

Επίσκεψη του Ανιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρρη στο Σχοίνο μετά από αίτημα της Ένωσης Εμπόρων Βιοτεχνών & Επαγγελματιών Σχοίνου


20160129_144820

·  
Στην συνέχεια της επίσκεψις μας στον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κο Πελοπίδα Καλλίρη στις 20/01/2016 με έκπληξη σήμερα πραγματοποιήθηκε αυτοψία  από τον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κο Πελοπίδα Καλλίρη και της Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας παρόν ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πισσίων κος Ιωάννης Γκίκας και ο Περιφεριακός Σύμβουλος κος Πετρίτσης Γεώργιος.

Λύκειο Λουτρακίου 50 χρόνια λειτουργίας






Το Λύκειο Λουτρακίου κλείνει 50 χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ.

Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ



      



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  2α   Φεβρουαρίου 2016, ημέρα  Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των  κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: