Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Λουτράκι: Η αντιδήμαρχος Μαρία Πρωτοπαπά σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο

Πώς οι σκέψεις μας αλλάζουν τον εγκέφαλο, τα κύτταρα και τα γονίδιά μας


dinami tis skepsis
Κάθε λεπτό της ημέρας, το σώμα σας αντιδρά με φυσικό τρόπο και αλλάζει κυριολεκτικά, ως απάντηση στις σκέψεις που επεξεργάζεστε στο μυαλό σας.

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!


Συγκλονιστικό ρωσικό βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους για το Βυζάντιο, που περιγράφει την αλήθεια για την πτώση του.

Φιλαρμονική Λουτρακίου : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤα μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση του Αρχιμουσικού και του εκπαιδευτικού προσωπικού για ενημέρωση επί διαφόρων ζητημάτων που απασχολούν το Σώμα, σήμερα Σάββατο 06.08.2016, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Μαντάς», με μία εντυπωσιακή συμμετοχή και ομοφωνία:

10 στρατηγικές χειραγώγησης του κοινούΤο κείμενο είναι του Sylvain Timsit. Αγνοώ ποιος το έχει αποδώσει στα ελληνικά. Δεν πρόκειται για «θεωρία συνωμοσίας» αλλά για παγιωμένη και εύκολα αναγνωρίσιμη πρακτική της (κάθε) εξουσίας, όταν θέλει να πετύχει αλλαγές εις βάρος των πολλών. Καθένας μπορεί να προβληματιστεί ποιες από τις «δέκα στρατηγικές» εφαρμόζονται με αποδέκτη (και) τον ίδιον, αυτή την περίοδο.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΕΧΝΗ

lys-basiko-1

 

 

 

 

 

Η προβοκατόρικη Λυσιστράτη του Μαρμαρινού – Μία κριτική ματιά, ακατάλληλη για ανηλίκους (όπως και η παράσταση)