Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο σπίτι του Άι Βασίλη!





Το σπίτι του Άι Βασίλη ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και σας υποδέχεται με καθημερινές εκδηλώσεις και δρώμενα στο πνεύμα των ημερών. Παράλληλα στον κήπο της βιβλιοθήκης θα λειτουργεί καθημερινά μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά!

Λουτράκι: Σήμερα. Κεντρική λεωφόρος 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)


Απόρρητο έγγραφο: Ποιά ΜΟΕ πρότεινε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και την Άγκυρα



 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ
 Ανταλλάγματα στην Θράκη, «ήπιες» αντιδράσεις στις υπερπτήσεις νησιών ακόμη 

Νίκη μετά μουσικής




Μετά την έντονη αντίδραση γονέων και μαθητών των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της χώρας, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αποσύρει τη διάταξη που άλλαζε ριζικά την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία των σχολείων και η οποία είχε συμπεριληφθεί αρχικά στο σχέδιο νόμου για τις συνέργειες τριών Πανεπιστημίων με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Έδωσαν τα κοιτάσματα για ένα κομμάτι ψωμί



Η εποχή των Μνημονίων έδωσε την ευκαιρία να παραχωρηθεί στις πολυεθνικές με δυσμενείς όρους για τη χώρα ο ορυκτός πλούτος της

Ξεπουλιέται η Καλλίπυγος Αφροδίτη! Με το φόρεμα-κογχύλι!!!








Ένα αρχαίο ελληνικό γλυπτό έργο τέχνης, του 100-200 μ.Χ. από μάρμαρο, που εικονίζει την θεά του ΈρωτοςΑφροδίτη, ευρέθη στην μακεδονικήπόλη Γέρασα της Ιορδανίας, σχεδόν άθικτο!

ΠΕΡΑΧΩΡΑ:Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του παιδιού»




Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα. Οι γιορτινές μέρες είναι συνήθως μέρες χαράς. Για κάποιους συνανθρώπους μας όμως οι μέρες αυτές δεν είναι τόσο χαρούμενες.