Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Άγιοι Θεόδωροι:Το πρόβλημα της υδροδότησης ταλαιπωρεί ολόκληρη περιοχή


Λουτράκι: Θυμής Μιχάλης: Κάποιοι έχουν θράσος - Συμπαραστέκομαι και συμφωνώ απόλυτα με τον Σωτήρη Πέρρα
Την πλήρη στήριξή του στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Σωτήρη Πέρρα, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις διαμαρτυρίες του Συλλόγου Κατουνίστρας, επειδή τοποθετήθηκαν κάδοι μπροστά στα σπίτια κατοίκων του οικισμού της πόλης του Λουτρακίου, δήλωσε μέσω του loutrakiblog.gr, ο δημοτικός σύμβουλος Μάικ Θυμής...

Λουτράκι, το διαχρονικό και κραταιό τουριστικό θέρετρο της Κορινθίας


Λουτράκι, το διαχρονικό και κραταιό τουριστικό θέρετρο της Κορινθίας

Ρετρό κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στον απόλυτο ορισμό της λουτρόπολης - Δείτε τις φωτογραφίεςΔιακοπές που μοιάζουν με τηλεοπτική διαφήμιση, ανεμελιά, μπλε της θάλασσας, γαλάζιο του ουρανού, πολύχρωμες ομπρέλες, παραλία χιλιομέτρων, όλα αυτά συνθέτουν ίσως τον απόλυτο ορισμό της λουτρόπολης, τι άλλο, το Λουτράκι.

Κόρινθος: Γιατί να μην είναι αυτή είναι η αυθεντική φωτογραφία;

Γιατί να μην είναι αυτή είναι η αυθεντική φωτογραφία

και όχι αυτή που μάλλον είναι αποτέλεσμα ψηφιακής

επεξεργασίας από κάποιους έτσι για αστείο,

 αθώο όπως νόμιζαν τότε πριν από 2 χρόνια;

Μεγάλη φωτιά από το πρωί σε εργοστάσιο στην ΚόρινθοΜεγάλη φωτιά από τις 6:00 το πρωί σε εργοστάσιο ζωοτροφών στο πεδίο βολής

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κική Παπαντωνίου Μια μεγάλη Προσωπικότητα του τόπου μας


Η Λουτρακιώτισσα δασκάλα ! Η αγαπημένη και αξέχαστη δασκάλα ! Η Κική Παπαντωνίου. Γεννήθηκε στο Λουτράκι και ήταν κόρη του Αθανάσιου Οικονόμου, πρώην Προέδρου της τότε Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας..

Συνταρακτική αποκάλυψη της SZ, βόμβα στον προεκλογικό αγώνα: Ο Σόιμπλε κερδοσκοπεί με χρήματα που προορίζονται για την Ελλάδα!Δεν αφορά αυτά που ξέραμε ή υποθέταμε. Πρόκειται για ΕΠΙΠΛΕΟΝ κέρδη από δάνεια και ομόλογα που θα έπρεπε να εμβασθούν στην Ελλάδα. Πρόκειται, για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ πηγή κερδών για τον προυπολογισμό της Γερμανίας ! Όχι από αυτές που ξέραμε μέχρι σήμερα! Μόνο το 2016 και μέχρι σήμερα το ύψος ανήλθε σε 1,34 δις ευρώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!''ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ''!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΤΡΑΓΙΚΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Χωρίς αμφιβολία, η Βραζιλιάνα πυγμάχος Γκάμπι Γκαρσία είναι ό,τι πιο… τρομακτικό εκεί έξω ως αντίπαλος στο ρινγκ. Με ύψος 1.88 και σχεδόν 100 κιλά βάρος, μπορεί να βγάλει νοκ-άουτ ακόμη και άνδρες πυγμάχους, πόσο μάλλον τις γυναίκες αθλήτριες.