Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…


Από το 2011, δηλαδή από την έναρξη εμφάνισης των αποτελεσμάτων των μνημονίων, η Ελλάδα πέρασε για πρώτη φορά σε αρνητικό ισοζύγιο θανάτων – γεννήσεων, καθόσον οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις και τρέχουν πλέον με μεγάλη ταχύτητα.

Δωρεάν είσοδος στα δημόσια μουσεία στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου

Το Σαββατοκύριακο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 24-25 Σεπτεμβρίου η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και τα δημόσια αρχαιολογικά μουσεία της επικράτειας θα είναι ελεύθερη.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην ΘάλασσαΈνα βίντεο ΣΟΚ που δείχνει την στιγμή της πτώσης του AH-64DHA ήρθε στην δημοσιότητα.
Το zougla.gr δημοσίευσε βίντεο – ντοκουμέντο με την πτώση του ελικοπτέρου «Απάτσι» στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Ορφανού.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία ενέχεται στη διάπραξη ληστειών, στην παράνομη διακίνηση μεταναστών και στη διακίνηση ναρκωτικών στην Κορινθία


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία ενέχεται στη διάπραξη ληστειών, στην παράνομη διακίνηση μεταναστών και στη διακίνηση ναρκωτικών