Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


H πρώτη γνωριμία με την Πολιτιστική και λαογραφική στέγη Περαχώρας η «Παλιαβρύση»(εικόνες και video)

IMG_20151218_215002


Παρασκευή 18-12-2015 στο φιλόξενο χώρο του κέντρου΄΄Αλκυονίδες΄΄ στο Λουτράκι οι φίλοι του Πολιτισμού και της Παράδοσης Περαχώρας .

Στο Δ.Σ. του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεωδώρων για το ζήτημα του Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Θεοδώρων






 

 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, βρέθηκε ο Χρίστος Δήμας, αποδεχόμενος από την πλευρά του, την πρόσκληση που απηύθυνε στους βουλευτές Κορινθίας το Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων.

H KOΡΙΝΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 22/12/2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Την προπερασμένη εβδομάδα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε συνευντευξιαζόμενος σε ραδιοφωνική -για την αντικειμενική δημοσιογραφία- πρωινή εκπομπή στο Λουτράκι, που παρουσιάζει "γαυγιστικά" μια ξενόφερτη στον τόπο μας, γελοιογραφική μίμηση δημοσιογραφίας, η οποία δεν έχει δεοντολογία, δεν ερευνά, δεν αποκαλύπτει, αλλά αντίθετα συγκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα, ενώ προκαλεί την λύπη για το ηθικό της κατάντημα.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ




          Συλλέγουμε νωπό/κατεψυγμένο κρέας την Τρίτη 22/12 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λουτρακίου (Άγιο Ιωάννη) από τις 15:30 το μεσημέρι, το οποίο θα μοιρασθεί στις άπορες οικογένειες της πόλης μας, που υποστηρίζονται από τους Ιερούς Ναούς του Αγίου Ιωάννη & της Παναγίας Γιάτρισσας.