Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Αποκλειστικό: Συνεδριάζει σε λίγο το Συντονιστικό Όργανο στην Κόρινθο – Προβληματίζουν οι φωτιές σε Ζεμενό και Αλμυρή


Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στην Κορινθία και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σχετικά με την πληθώρα εστιών πυρκαγιάς που σημειώθηκαν σε όλο το νομό.

Σφοδρές εκρήξεις: Σκάνε φιάλες προπανίου – Σπεύδουν ενισχύσεις στα διυλιστήρια- Kαίγονται σπίτια και στην Πεντέλη – Εκκενώνεται ορφανοτροφείο

Σε πύρινο κλοιό η χώρα: Η κατάσταση είναι κρίσιμη στην Αττική καθώς έχουμε σε εξέλιξη τρεις μεγάλες πυρκαγιές: Μία στην Κινέτα (όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη και έχουν καεί δεκάδες σπίτια), μία στους Αγίους Θεοδώρους κοντά στα διυλιστήρια και μία στην Καλλιτεχνούπολη Πεντέλης, όπου επίσης έχουν καεί σπίτια.

ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Ancient Greek Inventions


Δείτε τον υπέροχο κόσμο των Αρχαίων Ελλήνων με τον Κώστα Κωτσανά ιδρυτή του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας να παρουσιάζει τις εφευρέσεις που έφτιαξαν.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων


Ανασκευή του προσβλητικού δημοσιεύματος αναφορικά προς την ποιότητα της πόλης του Λουτρακίου ως τουριστικού προορισμού

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων



Η Μονακό έβαλε πέντε επαγγελματίες παίκτες της να τεθούν αντιμέτωποι με πενήντα πέντε παιδιά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. (VIDEO)


Όνειρο κάθε παιδιού είναι να συναντήσει το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα. Πόσο μάλλον, να παίξει μαζί του στο ίδιο γήπεδο.

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ : Ένας αντιδήμαρχος για προπονητής

Μετά την παραίτηση του έως σήμερα προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων και ειδικότερα των γυναίκειων τμημάτων του Συλλόγου κ Μαρινόπουλου Αργυρίου, το Δ.Σ. του Παμβοχαϊκού ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ Σακελλαρίου Αναστάσιο αναλαμβάνοντας τα γυναικεία τμήματα σε μια κρίσιμη χρονιά.

Λουτράκι: Αφιέρωμα στην Κύπρο από το Σωματείο λόγου και τέχνης "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ" και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας "Η ΠΙΝΔΟΣ", (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Κύπρο και τον πολυβραβευμένο Κύπριο 
πεζογράφο Αντρέα Ονούφριο είχαν την Τύχη να απολαύσουν όσοι
παρευρέθηκαν στο πάρκο του Λουτρακίου στο θέατρο “Παντελής Ζερβός”