Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

Κύριε  Πρόεδρε της Κυβερνήσεως,

Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν στην πολιτική & δημοσιογραφική «αγορά», λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα από τους δυνάστες-δανειστές, και από τους λαθρό-μετανάστες, προτίθεσθε να προβείτε σε σχηματισμό Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητος-Σωτηρίας.

1o Loutraki Festival: Το πρόγραμμα 

 

1o Loutraki Festival: Το πρόγραμμα

Πώς θα ξεφορτωθείτε μια για πάντα τις κατσαρίδες από το σπίτι σας + 2 (BINTEO)Υπάρχουν μερικά "κατοικίδια" που ενώ τα συναντάει κανείς σχεδόν σε κάθε σπίτι, θεωρούνται ανεπιθύμητα από τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους των σπιτιών, και όχι άδικα. Βλέπετε αυτά τα "κατοικίδια", έρχονται στα σπίτια μας απρόσκλητα, κυριολεκτικά εισβάλλοντας και σπέρνοντας πολλές φορές τον πανικό......

Η αρχαία Αθήνα του Περικλή μπορεί να επλήγη από Έμπολα

Ο καθηγητής ιστορίας και λοιμωδών νοσημάτων του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, Πάουελ Καζαντζιάν, υποστήριξε ότι ο λοιμός που έπληξε την αρχαία Αθήνα στα χρόνια του Περικλή και στον οποίο αναφέρεται εκτενώς ο Θουκυδίδης κατά την εξιστόρηση του Πελοπονησιακού Πολέμου, ίσως ήταν η πρώτη καταγραφή του ιού Έμπολα στην ιστορία.

Παράσταση Παραδοσιακών Χορών - Παιδικών ΤμημάτωνΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΆμεση η ανταπόκριση των Ανεξάρτητων Ελλήνων . Ο Πολιτευτής Νομού Κορινθίας Βάκης Μπεχράκης δίπλα στους παραγωγούς αμέσως μετά την καταστρεπτική χαλαζόπτωση.
Σφοδρή και  καταστρεπτική  χαλαζόπτωση «χτύπησε» μεγάλο μέρος του Δήμου Σικυωνίων.

Tsambikos Music
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SFEDONA.GR
Kύριε Γιαννιδάκη,
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί προσπαθείτε να με εμπλέξετε στην προσωπική σας διαμάχη με τον δήμαρχο Κορινθίων.