Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η Σέρβα τραγουδίστρια που μιμήθηκε την Έλενα Παπαρίζου


Η Σέρβα τραγουδίστρια που μιμήθηκε την Έλενα Παπαρίζου


Δείτε το απόσπασμα από το «Fantastic show» της γειτονικής χώρας.

1ο Ράλλυ Σπριντ START LINE: Την Κυριακή 15 Μαρτίου

grRACES

Η START LINE διοργανώνει το «1ο Ράλλυ Σπριντ START LINE», που προσμετράται στο Κύπελλο Χώματος και γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Κόλαση στην Ευρώπη! Ο Πούτιν υπέγραψε για την χρηματοδότηση της Ελλάδας!!


4848

Ο Ρώσος πρόεδρος… Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα την κύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία της νέας Τράπεζα Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS , δημιουργώντας έτσι έναν εναλλακτικό δρόμο χρηματοδότησης για την Ελλάδα λίγο πριν το Eurogroup στο οποίο οι Ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την ισοπέδωση της χώρας.

Οι 10 πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Marilyn Monroe




Η Marilyn ξεκίνησε καστανή, έγινε ξανθιά και μεταμορφώθηκε σε είδωλο. Μία εκρηκτική παρουσία που λάτρευε τα στενά και λαμπερά φορέματα που τόνιζαν τους γλουτούς και άφηναν ακάλυπτο το μπούστο της.

Μαρτυρία που σοκάρει για τον Τζιχάντι Τζον: Έτσι εκτελεί τα θύματά του (βίντεο)

Μαρτυρία που σοκάρει για τον Τζιχάντι Τζον: Έτσι εκτελεί τα θύματά του (βίντεο)


Σε μία αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε το αμερικάνικο δίκτυο Sky News αναφορικά με τη δράση των τζιχαντιστών και την "ψυχραιμία" που εμφανίζουν τα θύματα του Τζιχάντι Τζον λίγο πριν εκτελεστούν από τον τζιχαντιστή ψυχρό εκτελεστή.

Παγκόσμιο ΣΟΚ στην Ινδονησία ζωντανεύουν τους νεκρούς. Απίστευτες εικόνες και Βίντεο









Για τον λεγόμενο δυτικό κόσμο οι εικόνες νεκρών που σηκώνονται από τους τάφους τους και κυκλοφορούν ανάμεσα στους ζωντανούς είναι το λιγότερο... ανατριχιαστικές και μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου.

Άεκ - Ολυμπιακός live streaming 19:00


Άεκ - Ολυμπιακός live streaming

Βαρουφάκης: Οι διεφθαρμένοι τραπεζικοί έκαναν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα





Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε συνέντευξη για λογαριασμό γερμανικού ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από τη γερμανική δημόσια τηλεόραση. Τι είπε για το χρέος, τους δανειστές, τους λανθασμένους χειρισμούς και τη λιτότητα στην Ευρώπη. Πώς σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος