Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ενός λεπτού σιγής στο Emirates

Ενός λεπτού σιγής στο Emirates

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων θα κρατήσουν Άρσεναλ και Έβερτον στο "Έμιρεϊτς" για όσα συνεβησαν στη Βοστώνη τη Δευτέρα (16/04). Φόρος τιμής θα κατατεθεί και στη μνήμη των 96 αδικοχαμένων οπαδών της τραγωδίας του Χίλσμπορο, από την οποία συμπληρώθηκαν 24 χρόνια. 
 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.... ΕΛΛΗΝΑ..........






ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΤΟ KΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ... 

Μήνυση από την επιθεώρηση εργασίας λόγο καθυστερήσεως οφειλών...... ΒΙΝΤΕΟ



  Διεκδικούν τα δεδουλευμένα όσοι εργάζονται στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας της Ε.Π.Ε.Κ. στο δήμο Λουτρακίου -Αγίων Θεοδώρων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ THERMAL SPA ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ;

Επίσκεψη Μπούκουρα στην ΕΑΣ Νεμέας


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του προέδρου της ΕΑΣ Νεμέας Γ. Γεωργούση και του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα μετά από πρόσκληση του πρώτου. Μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις με το πρόστιμο των 1200 ευρώ , για το τυποποιητήριο στο οποίο και τον ξενάγησαν και για παρεμβάσεις που ζητούν να κάνει η Χρυσή Αυγή στη βουλή όπως για την επιστροφή του ΦΠΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Γιατί επισταμένα κι αγωνιωδώς ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δια του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργου Πουλοκέφαλου απαιτεί επισταμένως από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης να μην συζητηθεί το θέμα της έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου;
 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ



Την απόλυτη αυτογελοιοποίηση, τον απόλυτο αυτοεξευτελισμό, το απόλυτο βατερλώ, υπέστη χθες στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για τον απαγχονισμό του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άρη Μαρίνη, ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης.

Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ




Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 1ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ, που διοργάνωσε ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με τη συμμετοχή 142 αθλητών (τερμάτισαν 138). 

ΕΠΑΜ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TSAMBIKOS MUSIC





  Carbon Based Lifeforms - [Twentythree]

«Μικροσκοπικές Μελανές Οπές: Ένα νέο παράθυρο στο Σύμπαν», ομιλία του Ηλία Κυρίτση στο Ιδρυμα Ευγενίδου









 

Τον χαρισματικό ομιλητή Ηλία Κυρίτση, καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, φιλοξενούν το  Ίδρυμα Ευγενίδου και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε μία και μοναδική παρουσίαση με τίτλο «Μικροσκοπικές Μελανές Οπές: Ένα νέο παράθυρο στο Σύμπαν», τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΣΟΝΟΣ


ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΣΟΝΟΣ