Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Αν και με καθυστέρηση άνω του ενός χρόνου κατατέθηκε στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για το νέο νομοθετικό πλαίσιο αδειοδότησης για την ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων 
επί υδάτινων επιφανειών (υδατοδρομίων).

Η Μυρσίνη Ζορμπά προανήγγειλε την επανίδρυση του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου

Την επανίδρυση του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) προανήγγειλε απόψε η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ” ΕΚΛΕΨΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!Ένα άγαλμα της θεάς Αφροδίτης και άλλα αρχαία αντικείμενα αμύθητης αρχαιολογικής αξίας έσωσε από τα χέρια αρχαιοκάπηλων το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Aυτοί είναι οι οριστικοί δικαιούχοι των τηλεοπτικών αδειών!


Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε τα κανάλια που θα λάβουν και επίσημα τηλεοπτική άδεια. Ύστερα από την εξέταση των φακέλων, άδεια παίρνουν οι: ΣΚΑΪ, Epsilon, Star, Alpha και ΑΝΤ1.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων: Έτοιμο να λειτουργήσει το νέο το Λύκειο Λουτρακίου!Μετά το πέρας των εργασιών για την κατασκευή του, το νέο σχολικό
 συγκρότημα που θα στεγάσει το Λύκειο Λουτρακίου βρίσκεται σε
φάση οργάνωσης –μετακόμισης προκειμένου να μπορέσει να υποδεχτεί τους
 πρώτους μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η καλοσύνη δεν είναι πάντα αρε(σ)τή


Της Βίκυς Τσώκου
Το φίδι ήταν μοχθηρό, διαβολικό και επικίνδυνο. Σκορπούσε παντού τον τρόμο. Δάγκωνε τα παιδιά και τρομοκρατούσε τους κατοίκους του χωριού. Αλλά καμιά φορά αισθανόταν μόνο του και αναζητούσε παρέα.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ένα μεγάλο βήμα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Λουτρακίου!
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες πετύχαμε την τροποποίηση - ανανέωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων (Α.Ε.Π.Ο.) για το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία ευρύτερης περιοχής Λουτρακίου».