Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ταφικό μνημείο στην Ελλάδα αποκαλύπτεται βήμα βήμα στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης



Η σκαπάνη της αρχαιολόγου Αικατερίνης Περιστέρη έφερε στο φως τα τρία τέταρτα του μεγαλοπρεπούς μνημείου, το οποίο έχει περιστύλιο μήκους περίπου 500 μέτρων και ύψους τριών.
Γράφει ο Αλέκος Παπαδόπουλος
Το μυστικό της Αμφίπολης

Όλα αυτά τα πλάσματα ζουν στο κορμί μας. ΒΙΝΤΕΟ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν είμαστε οι “κάτοχοι” του ίδιου μας του σώματος; Τι εννοούμε με τη λέξη “κάτοχοι”; Εννοούμε εάν το ίδιο μας το σώμα το κατοικούμε μόνο εμείς, ή μας κάνουν παρέα διάφορα μικρά πλασματάκια, τα οποία όχι μόνο δεν βλέπουμε, αλλά είναι τόσο μικρά που και οι απολήξεις των νεύρων μας αδυνατούν να εντοπίσουν. Στο υπέροχο βίντεο που θα δείτε, δεν θα πιστεύετε τι ζει πάνω και μέσα στο σώμα μας...
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και ειδικών μικρο- καμερών οι επιστήμονες κατέγραψαν τόσο τα βακτήρια που ζουν μέσα στο κορμί μας, αλλά και τους διάφορους μικροοργανισμούς που είναι για παράδειγμα κατά 1 τρισεκατομμύριο φορές, μικρότεροι από το κεφάλι μιας καρφίτσας. Πρόκειται για έναν άγνωστο μικρόκοσμο που καμιά φορά όταν τον βλέπουμε μας τρομάζει. Μας τρομάζει, αλλά υπάρχει πάνω μας. Επίσης στο βίντεο θα δείτε και τα περίφημα ακάρεα που ζουν στο μαξιλάρι μας.  
Δείτε το βίντεο είναι άκρως εντυπωσιακό  

Tsambikos Music



Darondo - "Let My People Go"

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ Eκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Μεγαλόνησό μας τον Ιούλιο του 1974.



Eκδήλωση από την επιτροπή του Πανεπιστημίου Αθηνών με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου, με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ανδρέα Βοσκό με αφορμή την επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Μεγαλόνησό μας τον Ιούλιο του 1974. 

Η κορυφαία λέξη στον κόσμο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

 

Μπορεί στους περισσότερους να μην προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς η πλούσια ελληνική γλώσσα έχει δώσει τόσα σε άλλες γλώσσες, ωστόσο πρόκειται για μια ακόμα διεθνή αναγνώριση για τον ελληνικό πολιτισμό...

ΕΛΕΟΣ - Ετσι κατάντησαν την Ελλάδα οι ανευθυνοϋπευθύνοι των υπουργείων και οι "προοδευτικές' ΜΚΟ... Μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 40 δολοφονίες ηλικιωμένων έπειτα από ληστείες μέσα στα σπίτια τους..

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η «μάχη» της εγκληματικότητας στις γειτονιές, αφού οι δολοφονίες με κίνητρο τη ληστεία και οι «εισβολές» αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια, αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο....

Ρέθυμνο: Κινέζα σακάτεψε στο ξύλο Αφγανό που μπήκε σπίτι της και προσπάθησε να την βιάσει!


Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν στο σπίτι της, όταν ξαφνικά ξύπνησε με τον επίδοξο βιαστή πάνω από το κεφάλι της...
H νύχτα εφιάλτης για το υποψήφιο θύμα μετατράπηκε σε μία απίστευτη περιπέτεια για τον δράστη.
Ο λόγος για μία νεαρή κοπέλα από την Κίνα και έναν αλλοδαπό από το Αφγανιστάν που εισέβαλε στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει.

Παραλύει την Τετάρτη η Υγεία -Απεργούν γιατροί, ΕΚΑΒ, δημόσια νοσοκομεία



Δημόσια Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ,

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 3

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 3

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/7/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1