Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η πιο καυτή γυναίκα του κόσμου (photos+video)

Η πιο καυτή γυναίκα του κόσμου (photos+video) | onsports.gr

Η Λίμπι Πάουελ μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα καριέρα μοντέλου, ωστόσο ήδη θεωρείται ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί!
Υπάρχουν γυναίκες και… γυναίκες ανά τον κόσμο. Οι μελαχρινές βγάζουν κάτι πιο… σέξι συγκριτικά με τις ξανθιές οι οποίες προσφέρονται και για… αγακλίτσες και λουλούδια.
Η Λίμπι Πάουελ ωστόσο, μόνο τέτοιο κορίτσι δεν είναι. Με το τρομερό της στήθος δεν αφήνει περιθώριο για… αθώες σκέψεις στους άνδρες και η ίδια φροντίζει να το δείχνει αυτό με κάθε ευκαιρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Εκεί τα… εγκεφαλικά δίνουν και παίρνουν και η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει… Απολαύστε την!
 Onsports Team

Η… βασίλισσα του twerking (photos+videos)


Η Μάντι Κέι με το κούνημά της έχει γίνει ίσως ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί στο χώρο του μόντελινγκ κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν!

ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!

Από αριστερά διακρίνονται: Ελένη Πρωτοπαππά, Μαρίκα Γεωργίου, Κωνσταντίνα Ράπτη, Φωτεινή Παππά, Μαριάννα Αδάμου, Κώστας Παπαδημητρίου, Αντιόπη Φόρτη, Μαρία Πρωτοπαππά, Κοσμάς Θεμέλιος
Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Αμφίπολη: Τυμβωρύχοι είχαν "πειράξει" τον σκελετό λέει η Περιστέρη – Βρέθηκαν νομίσματα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Εκπληκτικές ΦΩΤΟΑμφίπολη: Τυμβωρύχοι είχαν `πειράξει` τον σκελετό λέει η Περιστέρη – Βρέθηκαν νομίσματα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Εκπληκτικές ΦΩΤΟ
 ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ η παρουσίαση από την Κατερίνα Περιστέρη της πορείας των ανασκαφών στο λόφο Καστά