Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΨΗΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι Καταρράκτες του Λουτρακίου από μια άλλη γωνία αναδεικνύει η λήψη της
aircam από την τεχνογνωσία και την επιστημονική τους κατάρτιση σε μια
προσπάθεια σίγουρα διαφορετικής  παρουσίασης και προσέγγισης  απ΄ ότι έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Το αποτέλεσμα είναι  άκρως εντυπωσιακό   όσο και  η  σύνθεση
 αυτής της υψηλής τεχνολογίας  του μηχανήματος  Γ.Α

Μια αλήθεια που δεν σας είπαν και έδειξαν ποτέ

Τα δυο πρώτα βίντεο με τη ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ (2010 και 11) ξεπερνούν τις 1.000.000 μοναδικές προβολές… 
Ήταν τα βίντεο που είδε όλη η Ελλάδα… τα βίντεο που έπαιξαν τα μεγαλύτερα blogs της χώρας… Σήμερα… ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ (3ο βίντεο). 
Μια αλήθεια που δεν πρέπει να χάσετε και που πρέπει να τη διαδώσετε......
Δείτε το βίντεο

Tsambikos Music (Tελικά μιλάμε για ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ)




Tarja Turunen - Until dawn

Με τη μουσική του Ζορμπά η παρουσίαση του Chromecast από την Google!


Μια νέα συσκευή της Google έκανε την Τετάρτη την επίσημη εμφάνισή της και δεν είναι άλλη από το Chromecast, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να απολαύσει μουσική, βίντεο, ταινίες, παιχνίδια απευθείας στην τηλεόραση. Εντύπωση όμως προκαλεί ότι η εταιρεία επέλεξε για την επίσημη καμπάνια της και το βίντεο του Chromecast που ανέβηκε χθες τη μουσική του δικού μας Ζορμπά! Το Google Chromecast μπορείτε να το τοποθετήσετε στην τηλεόραση, ενώ επιτρέπει την χρησιμοποίηση ενός τηλεφώνου, tablet ή laptop για την μετάδοση του περιεχομένου στην μεγάλη οθόνη. Το ενδιαφέρον gadget δουλεύει πλήρως με Neflix, YouTube, Google Play Movies & TV και Google Play Music, ενώ σταδιακά εμπλουτίζεται η λίστα με επιπλέον εφαρμογές. Αυτό που κάνει επί της ουσίας είναι να μετατρέπει τις συσκευές σε τηλεχειριστήρια χωρίς να παραμελεί τον εκάστοτε ρόλο τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε e-mails και να σερφάρετε στο Internet ενώ απολαμβάνετε αυτό που είναι στην τηλεόραση! To Chromecast είναι διαθέσιμο από σήμερα στο Google Play και Amazon για τις ΗΠΑ στην τιμή των 35 δολαρίων. Πάντως, η Google δήλωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεσή του και σε άλλες χώρες, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι για την τιμή του εκτός Αμερικής. 

Κορινθία: Ανήλικος πίσω από την φωτιά στην Νεμέα - Τον έπιασαν πυροσβέστες!




Βίντεο Ντοκουμέντο: Η στιγμή του εκτροχιασμού του τρένου στην Ισπανία




Συγκλονιστικό βίντεο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Γαλικία, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 78 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 131, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα "Ελ Παΐς"

Το βίντεο απεικονίζει το τρένο να εισέρχεται σε ένα τμήμα των σιδηροτροχιών με απότομη κλίση με μεγάλη ταχύτητα και να εκτροχιάζεται, πέφτοντας σε ένα τοιχίο κατά μήκος των γραμμών.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι δήλωσε ότι θα κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος.
"Θα υπογράψω διάταγμα για τριήμερο εθνικό πένθος", είπε ο Ραχόι στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα όπου έχουν μεταφερθεί τα περισσότερα από τα θύματα.
Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας η οποία εκτροχιάστηκε τέθηκε επίσημα υπό έρευνα, όπως είπε πριν από λίγο μια εκπρόσωπος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Γαλικίας.
Η εκπρόσωπος του δικαστηρίου δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει εάν ο μηχανοδηγός είναι το μόνο πρόσωπο το οποίο αντιμετωπίζει ποινική δίωξη στο πλαίσιο της έρευνας για την καταστροφή.
Η εκπρόσωπος είπε επίσης ότι τα μέλη των σωστικών συνεργείων ολοκλήρωσαν τις έρευνες για θύματα στα συντρίμμια της επιβατικής αυτής αμαξοστοιχίας.Δείτε το βίντεο.

SPA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ



Ο Γιώργος Μαρίνης μας μιλάει για την σημερινή "Καταγραφή" του SPA
Λουτρακίου

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΣΕΙΣ STOP.






ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΣΕΙΣ STOP.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ - ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ


26 - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ





26 - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ




«ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕ» ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΟΜΟΔΗΣ;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Tsambikos Music




Parov Stelar Trio - La Calatrava