Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ»!


Σιγά ρε Τσακ, είδες ξύλο και ζήλεψες;

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε εσάς.






Το Σάββατο 23 Μαρτίου διεξήχθη η 18η Αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ με τα εξής αποτελέσματα: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ- ΓΣ Κιλκίς 25-22 , Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου – Φίλιππος Βέροιας 26-23, ΑΕΚ – Διομήδης Άργους 23-22, Φοίβος Συκεών – Αερωπός Έδεσσας 22-25, ΠΑΟΚ – Άρης Νικαίας 27-23, ΧΑΝΘ – ΓΣ Πανελλήνιος 24-20.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ Β΄ ΜΕΡΟΣ 2013


ΠΕΡΑΧΩΡΑ:  ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ης  ΜΑΡΤΙΟΥ Β΄ ΜΕΡΟΣ 2013

Αλήθειες και Ψέματα για την άρνηση κατάθεσης στεφάνου του Διοικητή Χ. Τετράδη




Σ.Σ. Χ. Τετράδης. "αν είναι να τελειώσει εδώ το θέμα και να μην επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ας φταίω μόνο εγώ, και ας με τιμωρήσουν παραδειγματικά".

Χρίστος Δήμας:Συμμετοχή στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη στο Δουβλίνο


Στην Ελληνική αποστολή στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη στο Δουβλίνο, για θέματα εξωτερικής πολιτικής, συμμετείχε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Η Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη ασχολήθηκε με την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΕΠΠΑΑ) και ειδικότερα με τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να διασφαλιστεί η ειρήνη στην Μέση Ανατολή και την Αφρική. 

Tsambikos Music





Massive Attack - Angel - Live Abbey Road 

ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Είναι ανεπίδεκτο πάσης παρερμηνείας πως για να αναγεννηθεί ο τόπος πρέπει να κοπούν πάρα πολλά ξερά κλαδιά, που παρά την ξηρότητα τους, είναι συσσωματωμένα τόσο ισχυρά, ώστε αυτά να κάνουν τον κορμό.
 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ




ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ

Μια μεγάλη στιγμή για το Φλοίσβου-Λουτρακίου!







Παρασκευή 22 Μαρτίου , ώρα 14.00 , μια μεγάλη στιγμή για το Φλοίσβου-Λουτρακίου, αρχίζει η λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό μας, βάζοντας ένα τέρμα στα μακροχρόνια προβλήματά μας , ανοίγοντας τον δρόμο πρόσβασης μας στην πραγματική ποιότητα του νερού μας.