Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκαν 18 κιλά χασίς σε διαμέρισμα στο Λουτράκι..!!!Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρήκε η Αστυνομία σε μη κατοικήσιμο διαμέρισμα, στην πόλη του Λουτρακίου.

Παγκόσμιο σοκ! Δείτε τι βρήκαν στο βυθό της Κούβας! (Εικόνες)

Παγκόσμιο σοκ! Δείτε τι βρήκαν στο βυθό της Κούβας! (Εικόνες)


Τέσσερις πυραμίδες γιγαντιαίων διαστάσεων παρόμοιες με αυτές της Γκίζας στην Αίγυπτο, ένας περίπτερος ναός με τρία επίπεδα, κτίσματα με… 

Συνεχίζεται και φέτος για δεύτερη χρονά τοπρόγραμμα ERASMUS+ Σχέδιο Στρατηγικής Σύμπραξης μεταξύ σχολείων στο πλαίσιο της δράσης ΚΑ2 του Προγράμματος ERASMUS+ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Συνεχίζεται και φέτος για δεύτερη χρονά τοπρόγραμμα ERASMUS+ μεθέμα:

"Οι γονείς-ελικόπτερα": Γονείς που έρχονται στο σχολείο με επιθετική ακόμα και πολεμική διάθεση Ένα φαινόμενο που παίρνει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στην Εκπαίδευση είναι οι γονείς που έρχονται στο σχολείο με επιθετική ακόμα και  πολεμική διάθεση.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Προς: κ. Ευάγγελο Καραγρηγορίου – Πρόεδρο Επιτροπής Ελέγχου & Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ)
Κοινοποίηση:

Γιατί οι Ναζί παρέμειναν στην Κρήτη 8 μήνες μετά την απελευθέρωση

Σεπτέμβρης 1944. Οι Γερμανοί που εγκαταλείπουν την Ελλάδα με κατεύθυνση τα βόρεια σύνορα της χώρας, μόνο στα όνειρα τους θα μπορούσαν να φανταστούν αυτό που συμβαίνει.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣΔείτε δεξιά ένα τεράστιο σχεδιάγραμμα που το βλέπει κάνεις μόνο από αεροπλάνο να βρίσκεται στην έρημο της Αυστραλίας.