Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οκτώ Παραβατικές Πρακτικές, Εκκολαπτόμενα Σκάνδαλα και Διαπλεκόμενες Πολιτικές του δημάρχου Κ. Λογοθέτη ζητούν απάντηση και έλεγχο.


Αποσβωλομένοι από αυτά που συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή τα τελευταία τρία έτη, οι  δημότες και οι κάτοικοι του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, παρακολουθούν ανήμποροι -προς το παρόν- να αντιδράσουν, μια δημοτική αρχή που βουλιάζει τον τόπο στην μιζέρια του και οδηγεί την ευρύτερη περιοχή στην ανυποληψία.

Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι οι υπάλληλοι των δήμων που δεν έστειλαν λίστες

Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι οι υπάλληλοι των δήμων που δεν έστειλαν λίστες


Απλήρωτοι κινδυνεύουν να μείνουν οι υπάλληλοι των δήμων που δεν έστειλαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις λίστες με τους προς διαθεσιμότητα υπαλλήλους. Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, «η παράλειψη των φορέων να....

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (BINTEO)





 Η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του  Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων κ. Αθηνά Στεργίου μας ενημερώνει για την συνέχεια των κινητοποιήσεων.

H Jennifer Lopez αγκάλιασε μία ελληνική σημαία (BINTEO)






Τι μήνυμα της έστειλαν οι έλληνες θαυμαστές της. Στην πρόσφατη συναυλία της στη Σόφια η Jennifer Lopez επεφύλαξε μία έκπληξη και για τους έλληνες θαυμαστές της. Η Λατίνα σταρ αποθεώθηκε από χιλιάδες φανς, ενώ επικράτησε πανδαιμόνιο, τη στιγμή που τυλίχθηκε με μία σημαία της Βουλγαρίας. 
Η συνέχεια είχε ελληνικό χρώμα καθώς η Lopez αγκάλιασε μία ελληνική σημαία που της είχαν δώσει Έλληνες και έγραφε τη φράση «Θέλουμε να έρθεις στην Ελλάδα».

Δεν ξέρουμε αν το αίτημα θα εισακουσθεί, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα η υποδοχή θα είναι και εδώ αποθεωτική.
Δείτε το video

Το 97% του dna μας διαθέτει έναν υψηλότερο σκοπό, την Θέοση;