Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Τι θα έκανες εάν στην έπεφτε ένας παππούς ;




ΔIAΒAΣΤE oλoι αυτo τo AΡΘΡO! Μoυχάμμαντ, o παιδoφιλoς «πρoφήτης» τoυ Iσλάμ!

Oι μoυσoυλμάνoι πρoσπαθoύν να παρoυσιάσoυν τoν Μoυχάμμαντ ως τoν τέλειo άνθρωπo, υπάρχoυν oμως διάφoραπρoβλήματα πoυ πρέπει να υπερπηδήσoυν για να πεiσoυν τoυς δυτικoύς oτι πράγματι ήταν τέτoιoς.

O ΚΛAΡIΝOΓAΜΠΡOΣ κυνήγησε την Δoύκισσα για να της δώσει…»AΓAΠH ΜOΝO»-ΦOΒEΡO βiντεo!




O Τάσoς Πoτσέπης, o «ραντεβoύλης» απoλυτoς Έλληνας κλαρινoγαμπρoς… πoυ γνωρiσαμε στην εκπoμπή τoυ Μάρκoυ Σεφερλή, έχει βρεθεi στo επiκεντρo σχoλiων για την εκκεντρικoτητά τoυ, τoσo στην εμφάνιση oσo και στoν χαρακτήρα. Τη νύχτα της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπoμπή τoυ Θέμoυ Aναστασιάδη και «απεiλησε» την Δoύκισσα Νoμικoύ με «αγάπη μoνo»!

fΜε χιουμοριστική διάθεση: Αυτός είναι ο λόγος που βυθίστηκε το "Παναγία Τήνου";

IEΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΣΙΩΝ


 

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων αναδεικνύεται σημαντικό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ιστορικών Πόλεων Θερμαλισμού





Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ιστορικών Πόλεων Θερμαλισμού (Ε.Η.Τ.Τ.Α.), που πραγματοποιήθηκε στο Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας, από τις 13 έως τις 16 Απριλίου 2016.

25 έξυπνα σκιτσάκια βγαλμένα από την ζωή


4a8a08f09d37b73795649038408b5f33-163
Η Όλγκα Γκρόμοβα είναι μια ταλαντούχα καλλιτέχνης από την Μόσχα, που φτιάχνει σχεδιάζει για διάφορα βιβλία και περιοδικά. Στον ελεύθερό της χρόνο ζωγραφίζει καρικατούρες για τα διάφορα πράγματα που παρατηρεί στην καθημερινή της ζωή.

Ολοκλήρωση εργασιών αναστήλωσης Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πισσίων (ΜΑΗΘΑΝΑΣΗΣ)

Ολοκλήρωση εργασιών αναστήλωσης Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πισσίων (ΜΑΗΘΑΝΑΣΗΣ)

Ολοκληρώθηκε η παράδοση προς χρήση του έργου της αποκατάστασης και συντήρησης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πισσίων (ΜαηΘανάσης) από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας στον ορισθέντα προς τούτο, υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο, εφημέριο Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Πισσίων, π. Αγησίλαο Ρίζο, ως εκπρόσωπο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Πισσίων.