Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2018 «Αφιέρωμα στον Άντον Τσέχωφ» Δείτε το Σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας απο το Κορινθιακό Θέατρο ¨ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ¨ Άντον Τσέχωφ

Λουτράκι: European Music Day


🔖 Ημερίδα "Μουσική - Ένας μοχλός Ανάπτυξης & Εξωστρέφειας", στο πλαίσιο της 4ης Εθνικής συνάντησης του Ελληνικού δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Η διακοπή της Ντίνας στο Γκιώνη και ο Ισθμός που «θα» μπει στο πρόγραμμα!

Η διακοπή της Ντίνας στο Γκιώνη και ο Ισθμός που «θα» μπει στο πρόγραμμα!

Αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου ημέρα πρώτη. Βρισκόμαστε στην συνεδρία με την Υπουργό Έλενα Κουντουρά όταν ο Δήμαρχος Γκιώνης ( Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων) ανεβαίνει στο βήμα για την τοποθέτηση και… τα αιτήματά του.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ "Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου".

        

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 7η Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»


28641706_265742710629128_2135644958_o

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Περιφερειολόγων, στον κύκλο συζητήσεων:

«Κοινότητα και Ανάπτυξη»

​​

ΝΕΜΕΑ : Ένα βότσαλο στη λίμνη

Ένα βότσαλο στη λίμνη | Αλ. Σακελλάριος και Χρ. Γιαννακόπουλος

Αποστολόπουλος: Παραχωρεί στην Tesla δωρεάν εργοστάσιο στην Κόρινθο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικό Κέντρο και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Βασίλης Αποστολόπουλος,  έκλεψε την παράσταση στις εργασίες της πρώτης ημέρας του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών καθώς όπως ανακοίνωσε παραχωρεί τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου για να φιλοξενηθεί η Tesla  στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην ομιλία του ανέφερε:

YDRIA Loutraki Natural Mineral Wate

Φωτογραφία του χρήστη YDRIA Loutraki Natural Mineral Water".

Tο φυσικό μεταλλικό νερό διαφέρει από τα υπόλοιπα νερά (βρύσης, επιτραπέζιο κλπ.) που προορίζονται για κατανάλωση, χάρη σε δύο βασικά χαρακτηριστικά του:

Ιστορικές και κρίσιμες οι στιγμές για το Επιμελητήριο


To sfedona.gr , μετά την ανακοίνωση Ραψωματιώτη, είχε αναφερθεί στο τεράστιο θέμα που μπαίνει τώρα στο ΔΣ του Επιμελητηρίου. «Ακυβέρνητο καράβι» το χαρακτηρίζουν ο Σωτήρης Μουρίκης και ο Τάκης Λουζιώτης σε κοινή ανακοίνωσή τους που σας παραθέτουμε παρακάτω :