Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ



Ολόκληρη η ωριαία πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που κόπηκε από την πρώτη προβολή της στην Ελλάδα και σε πολλές ακόμη χώρες. Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της.
Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Ποιό ανεξήγητο μυστήριο κρύβουν οι LCD οθόνες μας



H LCD τηλεόραση που κοσμεί το καθιστικό σου φέρει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που κανένας επιστήμονας δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαλευκάνει.
Η ίδια η κατασκευή της παραμένει ένα μυστήριο για τη νεότερη φυσική επιστήμη, εξαιτίας μιας ανωμαλίας στο σχεδιασμό της.

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή

Αν και υπάρχει η εντύπωση πως οι πολίτες δεν αντιδρούν δυναμικά στη συντονισμένη επίθεση που δέχονται ενάντια στα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματά τους, αυτό δεν είναι αλήθεια.
Τα τελευταία χρόνια, σε πάρα πολλές χώρες, οι πολίτες αντιδρούν, οργανώνονται, διαδηλώνουν και εξεγείρονται.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


PDF Εκτύπωση E-mail
alt







  

Το 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  κατακτά το 1ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Ένα βραβείο που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής   για την Unesco , του Eυρωκοινοβουλίου, και Πανεπιστημίων.  Φέτος συμμετείχαν

Tsambikos Music


Nick Drake - Day is Done

Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, στη θέση του Σαμαρά!



Το κείμενο που ακολουθεί είναι του Γιώργου Τράγκα και το ανάρτησε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook. Διαβάστε:....

Κάτι που χρειαζότανε ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Τόσα χρόνια στα σκοτάδια επιτέλους έγινε μια καλή αρχή


Όλη η Αμερική μιλάει για το φαινόμενο Kenichi Ebina




Δεν βλέπεις και κάθε μέρα κάποιον να βγάζει το κεφάλι του από τη θέση του. Mε ανοιχτό το στόμα έμειναν κριτές και κοινό στο….

προχθεσινό America’s Got Talent. Ο Matrix χορός του Kenichi Ebina αψήφησε τους νόμους της φυσικής, δίνοντας την αίσθηση στο θεατή ότι έβλεπε ένα θέαμα σε slow motion.

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ


Με αφορμή την προχθεσινή ανάρτηση στο loutraki-press σε «Είπαν…» του ακόλουθου σχολίου «Τον Γιώργο Παπαγεωργίου μετά τη "μίνι" επανάστασή του γιατί λέει τον αγνοεί(;) ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου του κατέβασε στο άψε σβήσε προχθές το βράδυ… τ’ αυτιά και τον ξαναέβαλε στο... κλουβί. Το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του αν κι αδελφός του κουμπάρου του, Δημήτρη Στάμου με το πολλαπλάσιο ειδικό βάρος κι εκτόπισμα θα τα καταφέρει ο Παύλος Παύλου να τον επαναφέρει στο... κλουβί;» ελήφθη η ακόλουθη επιστολή από το θιγόμενο Γιώργο Παπαγεωργίου η οποία παρατίθεται απολύτως αυτούσια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο σχετικός σχολιασμός.
Πάντως, είναι απορίας άξιο, πώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου θέλει κι επιδιώκει να ονομάζεται πολιτικό πρόσωπο και στην ουσία να μην αντέχει στην ορολογία σχολίων της πολιτικής κριτικής;

Επιμορφωτικό σεμινάριο – εργαστήριο ενηλίκων στο Κ.Π.Ε Σικυώνας



 
Το Κ.Δ.Α.Υ Κορινθίας σε Επιμορφωτικό σεμινάριο – εργαστήριο ενηλίκων στο Κ.Π.Ε Σικυώνας