Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η ζωή ενός ενήλικα




 

Ας δούμε λοιπόν πώς ζει, σχετίζεται, δημιουργεί και ονειρεύεται ένας ενήλικας.
Πώς μπορεί να είναι η ζωή αυτού του ενήλικα, πώς δρα, πώς κινείται, πως νοιώθει στους διάφορους τομείς της ζωής του. Ας δούμε τελικά τι κερδίζει ένας άνθρωπος όταν ενηλικιώνεται.

Μικροπράγματα που δεν πρέπει να σε απασχολούν (πολύ)


amazons-new-art-store-is-great-for-young-buyers-who-dont-care-about-the-gallery-experience





Κάποιοι είναι πιο λεπτομερείς, κάποιοι είναι πιο αγχώδεις, κάποιοι μεγάλωσαν με ενοχικούς γονείς, κάποιοι είναι τελειομανείς, κάποιοι πιο αναλυτικοί.

«ΠΟΡΤΑ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!


Η μεταγραφολογία και οι προσεγγίσεις υποψηφίων από επικεφαλής συνδυασμών και κορυφαία στελέχη καλά κρατούν, για την ενίσχυση της εικόνας που θα παρουσιάσουν από πλευράς προσώπων με στόχο την απόσπαση της ψήφου από την τοπική κοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό για την ενίσχυση και εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου της «Κίνηση» Πρωτοβουλίας Πολιτών πέραν από το στενό κομματικό χώρο που προέρχεται, δράση έχει αναλάβει ο πλέον έμπειρος σ’ αυτές τις αποστολές, πρώην δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Δρίτσας. Έτσι ο Μιχάλης Δρίτσας προσέγγισε από το συνδυασμό που άλλοτε υπήρξε η ψυχή του, τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών την πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία του το αρνήθηκε, ξεκόβοντάς του ότι κάτι τέτοιο κατ’ αρχήν δεν είναι πρέπον.
Ο Μιχάλης Δρίτσας απευθύνθηκε επίσης και στον Σωτήρη Νικολάου, από τον οποίο επίσης εισέπραξε την άρνησή του, ενώ ευήκοα ώτα και αποδοχή βρήκε όταν απευθύνθηκε σε νέους του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου.
loutraki press

ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίζεται στο στενό κύκλο του λόγω της θετικής ανταπόκρισης που εισπράττει σε επιλεγμένα ένα προς ένα άτομα -με χειρουργική ακρίβεια, καθ’ ότι και νευροχειρουργός- ο ορμώμενος εκ Περαχώρας ανεπίσημα υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου.

Γιατί θέλουμε να αλλάξουμε τους άλλους;


argument-cartoon


Πέσατε κι εσείς σ αυτή την ψυχολογική «παγίδα»;

Μηδενική ανοχή στην κλειτοριδεκτομή Κάθε μέρα 6.000 κορίτσια υπόκεινται σε ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων.




  Πριν από λίγες ημέρες, επέστρεψε στην Ελλάδα μια ομάδα 5 εθελοντών 


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΣΚΟΠΟ






Η «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων» ξεκινά τη δεύτερη τριετία της με νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο παγκορινθιακής εκπροσώπησης, που το απαρτίζουν: