Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δολοφονική κροτίδα στην Κύπρο! ( Βίντεο)



H βία έκανε ξανά την εμφάνισή της στα γήπεδα της Κύπρου και μια κροτίδα ήταν η αιτία για τον τραυματισμό δυο παικτών στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια.

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ





Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών με τα παρακάτω αποτελέσματα:  ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας 34-22, ΑΕΚ – Πανελλήνιος 36-17, ΧΑΝΘ – Άρης Νίκαιας 31-25, Δούκας – Αερωπός Έδεσσας 28-27, Φοίβος Συκεών – Ποσειδών Λουτρακίου 28-27.

Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας


 

Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας
1 Αυγούστου 2012
Και όσοι γονείς και όχι μόνον ,μεταλαμπαδεύστε  το ποιο κάτω μήνυμα  σε Κούρους και σε Κούρες , σε φίλους και άπαντες πού σέβονται την Ιστορία μας .

ΕΔΩ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ! Βίντεο με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Γρηγοράκο






Δείτε όλη την πρόσφατη (16/10) εκπομπή "Εδώ Γεράνεια" από το κανάλι Axion TV.
Συντονιστές o Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Γρηγοράκος.
Καλεσμένοι οι Νίκος Λόης, Γ. Μπάκος, Π. Φίλης και Π. Ηλιακόπουλος.
Δείτε τις συζητήσεις, τις απόψεις και τις τοποθετήσεις για το έργο (;) της δημοτικής αρχής, για τον βιολογικό των Αγ. Θεοδώρων, για την ΔΗΚΕΠΑΘ, για την παραίτηση Γ. Κακαβά και για την αποπομπή Γ. Μπάκου.

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου και η νομοθεσία απαγορεύει την μαζική παραγωγή...!! (Βίντεο)



Το αυτοκίνητο Εco Racer, είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξαιρετικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 6-0





Για ακόμη μία αγωνιστική η ομάδα της Περαχώρας έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να έρθει μία άνετη νίκη με το ευρύ 6-0.Η Περαχώρα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές φάσεις, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκόρ, και να πάει στα αποδυτήρια με 2-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-4

Εύκολη επικράτηση για τους οράνιε


Απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί παρουσιάστηκαν σήμερα οι οράνιε και προσπάθησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από την αρχή.