Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-4

Εύκολη επικράτηση για τους οράνιε


Απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί παρουσιάστηκαν σήμερα οι οράνιε και προσπάθησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από την αρχή. 



Πίεσαν τους αντιπάλους τους σε ολόκληρο το 90ο λεπτο, κυνήγησαν όλα τα λάθη που δημιούργησε η πιεσή τους αυτή και αν έκαναν  καλύτερες επιλογές στις τελικές τους προσπάθειες ή αν ο Ελοκρανταμινέμ  δεν έκανε κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις, ο δείκτης του σκορ θα ήταν μεγαλύτερος.
Το σκορ άνοιξε με το πρώτο προσωπικό γκολ  του 17χρονου Μπάρμπα σε επίσημο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας.
Ο Ζερβός στο 29ο λεπτό με ένα σουτ κεραυνό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει στο 39ο λεπτό ο Αποστολάκης με ένα πανέμορφο γκολ να κάνει το 0-2 και να σβήσει τις οποιεσδήποτε ελπίδες των γηπεδούχων.
Στο 61ο λεπτό, ο Αντωνίου, ο οποίος αγωνίστηκε στη φυσική του θέση μετά από δύο αγωνιστικές, πέτυχε το γκολ που κυνηγούσε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο 16χρονος Καλλάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 64ο λεπτό, 30 περίπου δευτερόλεπτα μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή  με τη μπάλα. Ήταν ο μόνος που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις  αμέτρητες ασίστ που μοίραζε όλο το απόγευμα  ο Χρυσαφίδης.
Το 0-4 έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές των οράνιε  να δώσουν χρόνο ξεκούρασης στον  Αντωνίου και στον (γριπωμένο χθες) Αποστολάκη.
Ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε όμως έως το τέλος με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και οι φάσεις στα καρέ –κυρίως- των γηπεδούχων να  διαδέχονται η μια την άλλη.
Εκτός από το πρώτο γκολ του  Μπάρμπα, θέση βασικού για πρώτη φορά πήρε ο 17χρονος Μαραγκουδάκης που κάλυψε το κενό του τιμωρημένου Γκαρμίρη στο αριστερό άκρο της άμυνας των οράνιε. Στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος συμμετείχε και ο 17χρονος Γεώργαρης που όλα δείχνουν ότι ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του που τον ταλαιπώρησε  το καλοκαίρι και σύντομα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Το φιλμ του αγώνα:
6o λεπτό. Ο Ελοκρανταμινέμ προλαβαίνει και μπλοκάρει μπροστά στον Αποστολάκη.
9ο λεπτό. Ο Αντωνίου εκμεταλλεύεται τη λάθος απομάκρυνση του Τσιφιλιτάκου και φεύγει απέναντι στον Ελοκρανταμινέμ που πέφτει στα πόδια του αρχηγού των οράνιε και διώχνει σε κόρνερ.
12ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ  του Αντωνίου, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν θα απομακρύνουν τη μπάλα που θα καταλήξει στον νεαρό Μπάρμπα. Ο 17χρονος θα στοπάρει και θα σουτάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Παινέση και να αλλάζει πορεία τόσο ώστε να ξεγελάσει τον Ελοκρανταμινέμ και να καταλήξει στα δίχτυα.
19ο λεπτό. Η σέντρα του Μαυρέλη, η καρφωτή κεφαλιά του Χρυσαφίδη λίγο πάνω από τα δοκάρια.
25ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Ζερβού από τα 30 μέτρα, ο Ελοκρανταμινέμ θα πέσει στη γωνία του και θα διώξει σε κόρνερ.
28ο λεπτό. Κούρσα του Γιαννακούλη και δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Ελοκρανταμινέμ να εξουδετερώνει με διπλή προσσπάθεια.
29ο λεπτό. Τρομερό σουτ του Ζερβού που θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ελοκρανταμινέμ. Η μπάλα θα βρει στον ώμο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, θα σκάσει μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Παινέσης την τελευταία στιγμή θα κοντράρει την  προβολή του Χρυσαφίδη για να διώξει σε κόρνερ.
31Ο λεπτό. Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ζερβού που κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή αλλά ο Αντωνίου από το ύψος της μικρής περιοχής δεν θα πλασάρει όπως θα ήθελε και θα στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
32ο λεπτό. Η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ του Κορδώση. Ο Τσοχαντάρης από πλάγια θα ελιχθεί ανάμεσα σε Μπάρμπα και Ανδρεατίδη. Θα κάνει τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των οράνιε αλλά ο Ποτήρης Π. υπό την πίεση του Ζερβού δεν θα πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε με τη μπάλα να φεύγει πλάγια.
39ο λεπτό. Ο Αποστολάκης υποδέχεται τη μπάλα με πλάτη στο τέρμα 15 μέτρα περίπου έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων. Ξεφεύγει στο γύρισμα που κάνει από τον Τσιφιλιτάκο, ελίσσεται ανάμεσα στους δύο αμυντικούς που προσπάθησαν να τον κλείσουν και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Ελοκρανταμινέμ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
41ο λεπτό. Ο Αντωνίου φεύγει από τα πλάγια, κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά ο Ελοκρανταμινέμ θα προλάβει την προβολή του Χρυσαφίδη και θα μπλοκάρει.
55ο λεπτό. Ο Χρυσαφίδης απέναντι στον Ελοκρανταμινέμ θα προλάβει να ...τσιμπήσει τη μπάλα αλλά ο Παινέσης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή θα διώξει.
57ο λεπτό. Ο Χρυσαφίδης στρώνει στον Μαυρέλη αλλά το δυνατό συρτό σουτ  από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα αποκρουστεί από τον Ελοκρανταμινέμ χαμηλά, στη δεξιά του γωνία.
60ο λεπτό. Εντυπωσιακό πάτημα της μπάλας από τον Αντωνίου που του επέτρεψε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα τριών αμυντικών, γύρισμα στη μικρή περιοχή στον Χρυσαφίδη αλλά ο Νούλας θα προλάβει την τελευταία στιγμή να διώξει.
61ο λεπτό. Μπαλιά-τρύπα του Ζερβού στον Αντωνίου που θα προλάβει την έξοδο του Ελοκρανταμινέμ και ...σκάβοντας τη μπάλα θα τη στείλει στα δίχτυα για το 0-3.
64ο λεπτό. Ατομική ενέργεια και σέντρα ακριβείας του Χρυσαφίδη από πλάγια. Ο Καλλάς θα κοντρολάρει και με ψύχραιμο πλασέ από την κορυφή της μικρής περιοχής θα κάνει το 0-4.
71ο λεπτό. Μπαλιά-τρύπα του Παυλάτου στον Μαυρέλη που απέναντι από τον Ελοκρανταμινέμ θα στείλει τη μπάλα άουτ.
76ο λεπτό. Η μεγάλη ευκαιρία γαι οτυς γηπεδούχους. Ο Ποτήρης Π. Θα βρεθεί απέναντι στον Κορδώση αλλά ο τερματοφύλακας των οράνιε με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει.
78ο λεπτό. Ο Ελοκρανταμινέμ θα εξουδετερώσει το δυνατό σουτ του Μαυρέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
80ο λεπτό. Ο Μπάρμπας θα κάνει τη σέντρα, ο Χρυσαφίδης θα στοπάρει στο ύψος της μικρής περιοχής και υπό την πίεση του Νούλα θα σουτάρει πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

20.10.2012 at 16:00 ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ Εισιτήρια: 90
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 0 - 4 Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Ε.Κορδολαίμης Α Κορινθίας / 6η Αγωνιστική-αγώνας

Σκόρερς
None Αναστάσιος Μπάρμπας (12)
Κώστας Αποστολάκης (39)
Κώστας Αντωνίου (61)
Θανάσης Καλλάς (64)
Αρχική Ενδεκάδα
Ελοκρανταμινέμ
Τσιφιλιτάκος
Νούλας Ι.
Hodja Goul.
Παινέσης
Παπαγεωργίου
Ποτήρης Π.
Ιορντάν
Τσοχαντάρης
Μπουλντάς
Μέμικο
Φώτης Κορδώσης
Παναγιώτης Ανδρεατίδης
Κώστας Αντωνίου
Αναστάσιος Μπάρμπας
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Κώστας Αποστολάκης
Γρηγόρης Κρίκας
Στέλιος Μαραγκουδάκης
Θανάσης Γιαννακούλης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί
Αλή Μιχαήλ
Νούλας Δ.
Ποτήρης Π.
Στρατόπουλος
Φιλιππακόπουλος
Βάθης Απ.
Παινέσης Αλ.
Ανδρέας Μήτρου
Φάνης Τσώκος
Κώστας Παυλάτος
Ιγνάτιος Κούρτογλου
Θανάσης Καλλάς
Στάθης Δημάκης
Γιάννης Γεώργαρης
Αλλαγές
63 Μπουλντάς - Αλή Μιχαήλ
68 Ιορντάν - Ποτήρης Π.
Θανάσης Καλλάς -> Στέλιος Μαραγκουδάκης (63)
Κώστας Παυλάτος -> Κώστας Αποστολάκης (66)
Ιγνάτιος Κούρτογλου -> Κώστας Αντωνίου (68)
Κίτρινες Κάρτες
62 Ιορντάν
86 Νούλας
Κώστας Αντωνίου (37)
Κόκκινες Κάρτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: