Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ





Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών με τα παρακάτω αποτελέσματα:  ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας 34-22, ΑΕΚ – Πανελλήνιος 36-17, ΧΑΝΘ – Άρης Νίκαιας 31-25, Δούκας – Αερωπός Έδεσσας 28-27, Φοίβος Συκεών – Ποσειδών Λουτρακίου 28-27.


Ο αγώνας στην Θεσσαλονίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα ήταν η αρχή ενός δεύτερου κύκλου αγώνων μετά τις τρείς πρώτες αγωνιστικές με τους πιο ισχυρούς αντιπάλους στην κατηγορία. Ο Φοίβος ήταν ο πρώτος αγώνας μεταξύ ομάδων που έχουν σχεδόν τον ίδιο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία της Α1.

Οι παίκτες του Ποσειδώνα ξεκίνησαν σχετικά καλά τον αγώνα και προηγήθηκαν με 3-4 στο πρώτο δεκάλεπτο  . Κάνανε όμως  πολλά λάθη στην επίθεση. Τα λάθη αυτά για μια ακόμη φορά προξένησαν εκνευρισμό στους παίκτες και χάθηκε η συνοχή της ομάδας. Ο Φοίβος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια των παικτών του Ποσειδώνα και πήρε ένα προβάδισμα έξι γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Ποσειδώνα φάνηκε να θέλει να καλύψει την διαφορά και άρχισε την αντεπίθεση.  Σιγά σιγά η διαφορά μειωνόταν και εκεί ξαναχτύπησε ο παρατηρητής του αγώνα Κος Παρτεμιαν, όπως και στον ΠΑΟΚ.
Παρ`ότι  είχαμε αρκετές  δυσκολίες λόγω τραυματισμών Πέρρου, Βουγιάνοβιτς και Παπαδόπουλου που υπερέβαλαν εαυτό, και έπαιξαν στον αγώνα τελικά, η ομάδα μας κατάφερε και μείωσε την διαφορά στο ένα γκολ.
Βέβαια η νίκη αυτή δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα στο Φοίβο για την παραμονή του στην κατηγορία αλλά εμάς μας ωθεί στο να γίνουμε πιο πεισματάρηδες, πιο δυνατοί και πιο σοβαροί.
Ο επόμενος αγώνας μας είναι στις 10 Νοεμβρίου στο Λουτράκι με την ομάδα της ΧΑΝΘ για το κύπελλο Ελλάδας και στις 17 Νοεμβρίου ξανά με την ΧΑΝΘ για το πρωτάθλημα.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 28-27
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 10-7, 15-9 (ημχ.), 21-14, 25-20, 28-27

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Δημήτρης Μασλαρινός): Λαγούδης, Νικολαϊδης Χ. 2, Σαουλίδης 2, Λειβαδόπουλος, Μέτσης 7, Παρπούλας, Μποσνακίδης, Βότσης 5, Χατζηλάκος 1, Χατζηαγαπίου 3, Λιόλιος, Νικολαϊδης Ν. 5, Παπαγεωργίου, Ανδρεαδάκης, Σταματιάδης 3, Χατζηβακαλελης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 2, Βαμβακάς 4, Πέρρος 8, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 2, Μπάρμπας, Μπάμπης, Μπένας, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 2, Βουγιάνοβιτς 6, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου Α., Ρουμελιώτης.

Διαιτητές: Χασκής- Λινάρδος, Κόκκινη: 58:09 Σαουλίδης (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 2/2-2/2.

1
Α.Ε.Κ.
8
2
Π.Α.Ο.Κ
8
3
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
8
4
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ*
4
5
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ*
4
6
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ*
4
7
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
4
8
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2
9
Χ.Α.Ν.Θ
2
10
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡ.
0
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
0
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
0
·        * Διομήδης  έχει δύο αγώνες λιγότερους ενώ ο Αερωπός και το Κιλκίς έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Υ.γ.
Ευχαριστούμε το σωματείο Φοίβο Συκεών και ειδικότερα τον πρόεδρό τους Κο Κουμπίδη, τον Ιάκωβο Μανέ και τον Κο Μασλαρινό Δημήτρη για την άριστη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία που είχαμε. Τους ευχόμαστε  καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: