Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου 4-6 Σεπτεμβρίου 2015






All That Guitar…Όλα αυτά είναι κιθάρα!


Τόσα είδη κιθάρας. Κλασική, φλαμένκο, ακουστική, ηλεκτρική… Και σε κάθε είδος τόσες παραλλαγές. Όλα όμως είναι κιθάρα! 

Τόσα είδη μουσικής. Είδη τα οποία δημιουργήθηκαν και βασίστηκαν πάνω σε ένα όργανο. Είδη διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την κιθάρα!


Οι τροφές που καθαρίζουν το συκώτι


Το συκώτι αποτελεί τον μηχανισμό φιλτραρίσματος του σώματος, καθώς αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ παράλληλα συνθέτει τις πρωτεΐνες και παράγει βιοχημικές ουσίες απαραίτητες για την πέψη των τροφών.

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΙΟΝ






Το Σάββατο 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, στο Ηραίον Περαχώρας, υπό το φως της Πανσελήνου. Υπήρξα μία από τους θεατές που απόλαυσαν την εκδήλωση και θα ήθελα να επισημάνω  τα εξής:
Αρκετοί από τους θεατές που προσήλθαν εγκαίρως  στο χώρο (30΄πριν τις 9.00μμ), έχοντας τα εισιτήρια τους και θέσεις βρήκαν και την εκδήλωση απόλαυσαν.

Free running και ψευδαισθήσεις

Τα καλύτερα του Jason Paul


ΠΩΣ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!








Αναμφισβήτητα η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 29 Αυγούστου, στο Ηραίον Περαχώρας, υπό το φως της Πανσελήνου, κατατάσσεται στις πλέον αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις του τρέχοντος προγράμματος του Loutraki Festival.

Λουτράκι: Άννα Συνοδινού (ΒΙΝΤΕΟ)



Άννα Συνοδινού - Μια Βαλέραινα αντάξια της μυθιστορηματικής παρασκευάστριας των γιατρικών
Άννα Συνοδινού - Μαρινάκη Ελληνίδα ηθοποιός (Λουτράκι 1927).