Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου!!Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατ....!!!

Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google; Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2014


 Η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα, η Google ανακοίνωσε τις κορυφαίες αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2014.
Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από τον αμερικανικό κολοσσό της τεχνολογίας αφορούν τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις φέτος και αποκρυσταλλώνουν όσα απασχόλησαν τους Έλληνες, αλλά και τις τελευταίες τάσεις σε ό,τι αφορά τις διαδικτυακές αναζητήσεις τους, βασισμένα στη διερεύνηση και ανάλυση των δισεκατομμυρίων ερωτημάτων που γίνονται μέσω της Google κάθε χρόνο.
Στην κορυφή των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων στην Ελλάδα για το 2014 βρίσκεται ο τάφος της Αμφίπολης, ακολουθώντας την ιδιαίτερα εκτεταμένη δημοσιότητα που εξακολουθητικά λάμβανε το θέμα των σταδιακών αποκαλύψεων των ανασκαφών τους τελευταίους μήνες.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πολιτική σφραγίδα αυτής της λίστας, με τέσσερα αποτελέσματα να αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ενώ ιδιαίτερα ψηλά κατατάσσεται η ΝΕΡΙΤ. Τέλος, σε ό,τι αφορά μεγάλες εκδηλώσεις, η Eurovision και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου κυριαρχούν στα ενδιαφέροντα των Ελλήνων χρηστών.
Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις στην Ελλάδα:
 1. Αμφίπολη
 2. Εκλογές 2014
 3. NERIT
 4. Eurovision 2014
 5. Πού ψηφίζω
 6. Βάσεις 2014
 7. Mundial 2014
 8. ypes
 9. iPhone 6
 10. Αποτελέσματα εκλογών
Πρόσωπα
Επιπλέον, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των Ελλήνων χρηστών για τις προσωπικότητες, τόσο σε εθνικό, όσο και παγκόσμιο επίπεδο, είναι ότι στις αναζητήσεις κυριάρχησαν τα πρόσωπα που φέτος έφυγαν από τη ζωή, όπως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς και ο Σάκης Μπουλάς. Ψηλά βρέθηκε και ο Μίκαελ Σουμάχερ, του οποίου η περιπέτεια απασχόλησε έντονα τη διεθνή επικαιρότητα.
 1. Ρόμπιν Γουίλιαμς
 2. Σάκης Μπουλάς
 3. Τζένιφερ Λόρενς
 4. Σουμάχερ
 5. Κοντσίτα
 6. Αντώνης Βαρδής
 7. Άννα Πολάτου
 8. Τζένη Βάνου
 9. Μελίνα Ασλανίδου
 10. Καρνέζης
Γεγονότα
Στα γεγονότα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών για το 2014 κυριάρχησαν οι εκλογές και η Eurovision, ενώ η σχετική λίστα έχει έντονο αθλητικό χρώμα, με τα παγκόσμια κύπελλα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το τουρνουά τένις Rolland Garros και τα Playoffs του NBA.
Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις γεγονότων- εκδηλώσεων στην Ελλάδα:
 1. Εκλογές 2014
 2. Eurovision 2014
 3. Mundial 2014
 4. Τhe Voice
 5. Πανελλήνιες 2014
 6. Oλυμπιακός- Μάντσεστερ
 7. Μουντομπάσκετ 2014
 8. Roland Garros
 9. Τελικός Κυπέλλου 2014
 10. NBA Playoffs 2014
Σημειώνεται, ότι ψηλά στις αναζητήσεις των Ελλήνων, φέτος, βρέθηκαν οι όροι ΕΝΦΙΑ και Κοινωνικό Μέρισμα, καθώς και οι δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης «Μπρούσκο», «Όνειρο Ήταν» και «Κάτω Παρτάλι».

Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟ TOP-10 ΤΟΥ ARCHAEOLOGY


Η Αμφίπολη στο Top-10 του Archaeology
Στις 10 πιο σημαντικές ανακαλύψεις του 2014 συμπεριλαμβάνει το περιοδικό Archaeology τον τάφο της Αμφίπολης.