Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ




Με μια διαδικασία απόλυτης απαξίωσης του κοινωνικού διαλόγου, των φορέων της κοινωνίας των πολιτών και των προαπαιτούμενων δημοκρατικών διαδικασιών μιας ευνομούμενης δημοκρατικής χώρας, συζητείται από σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τα υπόλοιπα αντεργατικά και κοινωνιοκτόνα προαπαιτούμενα.

Σκληρή νίκη : Τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου






  

Σκληρή νίκη επι των εκπαιδευτηρίων ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ πέτυχε ο Ποσειδώνας στην έδρα του με 22-17 σπάζοντας έτσι την παράδοση που ήθελε πάντα τον Δούκα νικητή στο Λουτράκι.
Το παιχνίδι ήταν νευρικό απο την αρχή. Οι ωραίες φάσεις, οι έντονες στιγμές και το πάθος κυριάρχησαν σε γενικές γραμμές καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ










Λουτράκι, 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ...ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΝΕ /ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ




Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ , σας προσκαλούν σε ανοιχτό διήμερο επιστημονικό συνέδριο το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Αεριοφυλάκιο 1-Αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, 118 54, Γκάζι) με τίτλο:

Ελληνικό το πιο διαδεδομένο όνομα του κόσμου





Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει ο  Independent
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.