Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΝΕ /ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ




Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ , σας προσκαλούν σε ανοιχτό διήμερο επιστημονικό συνέδριο το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Αεριοφυλάκιο 1-Αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, 118 54, Γκάζι) με τίτλο:


«Διά Βίου Μάθηση, Επαγγελματική Κατάρτιση, Απασχόληση και Οικονομία. Νέα δεδομένα, νέες προτεραιότητες στις παρεμβάσεις των κοινωνικών εταίρων»

Το συνέδριο εστιάζει στις ιδιαιτερότητες των πεδίων Διά Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης και στη διασύνδεσή τους με την Εκπαίδευση, την Απασχόληση και την Οικονομία, τις Κοινωνικές Πολιτικές και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ειδικότερα, θα συζητηθούν θέματα τα οποία σχετίζονται με τη μαθητεία, την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων, τις στρατηγικές δεξιοτήτων, τις ανισότητες στη συμμετοχή και την ποιότητα στη Διά Βίου Μάθηση.

Στο συνέδριο θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας Ράνια Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.
Στις εργασίες του συνεδρίου  θα συμμετέχουν επίσης σημαντικοί ακαδημαϊκοί του χώρου από γνωστά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκπρόσωποι και ειδικοί εμπειρογνώμονες των κοινωνικών εταίρων, καθώς και εκπρόσωποι και ειδικοί εμπειρογνώμονες των αρμοδίων υπουργείων και φορέων που δραστηριοποιούνται στα σχετικά πεδία.

Επισυνάπτεται σε PDF το πρόγραμμα με τους ομιλητές και τους θεματικούς άξονες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 3327767 ή στο email:rvarvi@inegsee.gr


Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό
Κοινωνικό Ταμείο

ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 71Α, Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: