Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μπλόκο των Τούρκων στον Τσίπρα: Έστειλαν... πίσω το σχέδιο πτήσης για Ιράν


Μπλόκο των Τούρκων στον Τσίπρα: Έστειλαν... πίσω το σχέδιο πτήσης για Ιράν


Παιχνίδια... εξουσίας ακόμη και στον Έλληνα πρωθυπουργό από τους Τούρκους. Δεν άφησαν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Ρόδο για ανεφοδιασμό και ανάγκασαν την Αθήνα να αλλάξει τη διαδρομή της για να μην περάσει πάνω από την Τουρκία!

Γιατί ΔΕΝ πρέπει να πετάτε τα τσόφλια από τα αυγά

τσόφλια

Το ασβέστιο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του σώματος. Εκτός από τη δημιουργία της οστικής μάζας και την πρόληψη της οστεοπόρωσης, το ασβέστιο ομαλοποιεί τη λειτουργία των νεύρων και των μυών, ρυθμίζει τον καρδιακό ρυθμό και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ι.Υ.Ε»







ΙΣΘΜΙΑ 2015 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ




Φίλιπ Χάμοντ: Υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη που μ' ένα τηλεφώνημα, θα τερμάτιζε τον πόλεμο στη Συρία



Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Φίλιπ Χάμοντ έδειξε ποιος κινεί τα νήματα

Historia De Un Amor Συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου (BINTEO)


Το θέμα του έρωτα, το πάθος και ο ενθουσιασμός που τον συνοδεύουν, ανέκαθεν βρίσκονταν στο επίκεντρο της έβδομης Τέχνης.

  Φιλαρμονική του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων  αφιέρωμα στη μουσική από ρομαντικές ταινίες που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία του κινηματογράφου: Τιτανικός, Ταχυδρόμος, Άρωμα Γυναίκας, Μάτια Ερμητικά Κλειστά, Όσα παίρνει ο Άνεμος, Φάντασμα της Όπερας, Breakfast at Tiffany's, Beautiful Maria, Out of Africa, Star Wars, Ghost, Autumn Leaves, Romeo & Guilietta, Sou Le Ciel De Paris, La Vie En Rose, Love Story & Historia De Un Amor. 
Σε ρόλο σολίστ  οι: Βασίλης Πιερρακέας (κιθάρα),  Παναγιώτης Ζαφειρίου (ακορντεόν) και οι τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Θέη Σταύρου (σοπράνο) και Ζαφείρης Κουτελιέρης (βαρύτονος).

Ποσειδώνας Λουτρακίου, SASJA HC 23 - 24






Στιγμιότυπα από τον αγώνα και δηλώσεις προπονητού για το αποτέλεσμα