Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ         
 


 
   "Πρόσκληση σε  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού
                                Συμβουλίου".

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 1η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
8ος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών  19 Σεπτεμβίου  2015 και στα πλαίσια δράσεων του συλλόγου μας, το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου 2015 το πρωί στην Λίμνη Ηραίου Βουλιαγμένης Περαχώρας Κορινθίας, 

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο τέλειος τρόπος για να διώχνεις τους πλασιέΜια εταιρία στη Νέα Ζηλανδία βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να διαφημίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς επιστράτευσε ένα εκνευρισμένο ρόπτρο για να τρομάξει και να απωθήσει τους πλανόδιους πωλητές (Vid +Pics)

Λουκούμια Λουτρακίου «ΤΑ ΓΑΡΑΝΕΙΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Όταν η ιστορία συναντά την παράδοση βγαλμένη μέσα από τον μόχθο το μεράκι και την αγάπη τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκπληκτικό . Η παράδοση θέλει και η ιστορία γράφει ότι τα λουκούμια Λουτρακίου «ΤΑ ΓΑΡΑΝΕΙΑ» φημίζονται σε όλο τον κόσμο για την ποιότητά τους. Μια ποιότητα και  την έχουν κερδίσει επάξια από γενιά σε γενιά βελτιώνοντας  την τεχνική τους από την εμπειρία  57 χρόνων συνεχούς προσπάθειας με ένα και μοναδικό στόχο, κάθε μέρα που περνάει να ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά.
Γ.Α

Tsambikos Music
Echo Grid - The Silent Orchestra

Υποψήφιος Βουλευτής ΑΝΕΛ Νομού Κορινθίας Αρης Μαρίνης


O Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Άρης Μαρίνης δήλωσε ότι: στις 20 Σεπτεμβρίου οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος πρέπει και θα πάρουν μια.........
δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες.
Οι Έλληνες θέλουν να δουν αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία να πληρώνουν το λογαριασμό.
ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μόνα κόμματα που θέλουν, τολμούν και μπορούν να το κάνουν πράξη

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτές είναι οι συσκευές που φουσκώνουν τον λογαριασμό της ΔΕΗΥπάρχουν μερικές συσκευές μέσα στο σπίτι που...
γνωρίζετε ότι καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλες τις οποίες δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.