Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Λουτράκι : Και μη μου πείτε ότι φταίει καιρός……. 10 το πρωί;
Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Εγκαταλελειμμένο από τη μητέρα του τιγράκι έγινε ο καλύτερος φίλος με ένα κουτάβι. (Βίντεο)


κουτάβι
Η φιλία δεν ξέρει από ηλικία, φύλο, εθνικότητα ή θρησκεία. Η ποικιλία ίσως μας χωρίζει αλλά είναι επίσης και αυτό που μας φέρνει κοντά.

Ερωτόκριτος Reloaded: Το ελληνικό Game of Thrones έχει κρητικό soundtrack Μπορεί να δημιουργήθηκε τον 17ο αιώνα, εξακολουθεί όμως να είναι πηγή έμπνευσης τόσο για μουσικές παραστάσεις που αναμιγνύουν την ροκ με τα ηπειρώτικα, όσο και για συγγραφείς και εικονογράφους που τολμούν μια νέα προσέγγιση στο διαχρονικό έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου

Oι βασικές διαφορές μεταξύ Ορθοδόξου Εκκλησίας και ΚαθολικισμούLESVOS


Από την παρουσίαση των διαφορών της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Παπισμού διαπιστώνει κανείς τις μεγάλες δογματικές διαφορές, πού υπάρχουν μεταξύ μας.

Το μπλουζάκι που θα σε σώσει αν δεν μιλάς ξένες γλώσσεςΤρεις φίλοι ανακάλυψαν έναν τρόπο τα ρούχα του κάθε ταξιδιώτη να αποτελούν και το "διαβατήριό" του για να συνεννοηθεί σε οποιαδήποτε γλώσσα και με κάθε πολιτισμό. Δείτε πώς...

Συμβουλές για τέλειο στοματικό σεξ
Όπως λέει και ένας φίλος: “μερικά ταλέντα είναι επίκτητα”. Δεν γεννιέσαι ξέροντας να πλέκεις, να μαγειρεύεις ή να ζωγραφίζεις - “ακόμα και του Πικάσο του πήρε κάποιο χρόνο για να μάθει να πιάνει το πινέλο” - τα μαθαίνεις στην πορεία.