Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016 ( B' Μέρος ΑΠΟΝΟΜΕΣ)Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016 ( Α' Μέρος)


Λουτράκι: Βούλα Παχατουρίδου, στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ


Μεγάλη τιμή για την Βούλα μας αλλά και το Λουτράκι που θα έχει μια εκπρόσωπο στο ΣΕΓΑΣ ώστε από αυτή τη θέση και ακόμα ποιο κοντά στον αθλητισμό και στα παιδιά μας. 

Η κρυμμένη προσευχή του Ελληνικού αλφαβήτουΠανάρχαια προσευχή - επίκληση υπάρχει και λειτουργεί μυστικά μέσα στο Ελληνικό Αλφάβητο από καταβολής του.

Κώστας Γαβράς: Η ιστορία του Παρθενώνα, το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του χωρίς λογοκρισία ΕΔΩ!Κώστας Γαβράς: Η ιστορία του Παρθενώνα, το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του χωρίς λογοκρισία ΕΔΩ!

Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Γαβρά για τον Παρθενώνα, το πιο σημαντικό μνημείο στον κόσμο, χωρίς λογοκρισία.

ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ...!!!

Η παρατήρηση της συμπεριφοράς των ζώων ως ένδειξη για πιθανή σεισμική δραστηριότητα υφίσταται από την αρχαιότητα:…

Ηρώ Κωνσταντοπούλου, η 17χρονη ηρωίδα που «γάζωσαν» οι Γερμανοί με 17 σφαίρες για παραδειγματισμό. Εκτελέστηκε φωνάζοντας:

iroida-1

Ηρώ Κωνσταντοπούλου, η 17χρονη ηρωίδα που «γάζωσαν» οι Γερμανοί με 17 σφαίρες για παραδειγματισμό. Εκτελέστηκε φωνάζοντας: «Χτυπάτε! Κτήνη»