Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ; Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΟ OQ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΤΟ OQ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!


ΓΙΑΝΗΣ ΒAΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΦΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ   Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΗΣ ΒAΡΟΥΦΑΚΗΣΚαλά τα λες εσυ Γιάνη μου οι άλλοι θα σε ακούσουν; 

«Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου

  

«Επάγγελμα Πόρνη»
της Λιλής Ζωγράφου
με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
σε σκηνοθεσία του Ενκε Φεζολλάρι & μουσική Σταμάτη Κραουνάκη«Ελάτε να μας κλείσετε» – Ανένδοτος καναλαρχών σε κυβέρνηση, δεν κατεβαίνουν σε διαγωνισμό για τις άδειες

Μαζικά ετοιμάζονται να στρέψουν την πλάτη οι ιδιοκτήτες των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών στον διαγωνισμό που δρομολογεί η κυβέρνηση για τις άδειες τηλεοπτικού περιεχομένου. 

Οι U2 στο πλευρό της Ελλάδας


  Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα δηλώνει ανοιχτά τη στήριξή τους προς την Ελλάδα, καθώς το Σεπτέμβριο του 2010 ο Bonno είχε κάνει εκτενή αναφορά στους δύσκολους καιρούς που διένυε η Ελλάδα, αλλά και η πατρίδα του η Ιρλανδία.


ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΣΧΙΝΟΣ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΣΧΙΝΟΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μάνα μου .....εσύ


Ο Στέλιος δεν αγάπησε καμία γυναίκα

«Ο Καζαντζίδης αδίκησε τις γυναίκες που είχε στο πλευρό του. Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη και από την Καίτη Γκρέυ και από τη Μαρινέλλα. Ηταν φίλος μου κολλητός και παρ' ολίγον κουμπάρος μου δυο τρεις φορές, όμως δεν τους φέρθηκε σωστά».