Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ο Κορωνοϊός αναβάλλει την Αναβίωση Νέμεων ΑγώνωνΑνακοίνωση του Συλλόγου Αναβίωσης Νέμεων Αγώνων σχετικά με την αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων τον Ιούνιο λόγω Κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τι ισχύει στις Τράπεζες απο σήμερα και στα ΑΤΜ λόγω Κορονοϊού...
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από σήμερα Τρίτη, 24 Μαρτίου

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

dimos nemeas


Η 25η Μαρτίου είναι για μας τους Έλληνες μέρα δόξας, υπερηφάνειας και τιμής. Μια τέτοια μέρα οι προγονοί μας ενωμένοι ξεκίνησαν τον αγώνα ενάντια στον τουρκικό ζυγό που μας δυνάστευε περίπου 400 χρόνια.

Ελπίδες στη μάχη κατά του κορονοϊού δίνει αντιγριπικό φάρμακο από την Ιαπωνία

24 Μαρτίου 2020

Αχτίδα αισιοδοξίας στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοιού δίνουν οι ανακοινώσεις Κινέζων αξιωματούχων στον τομέα της Υγείας έπειτα από ενδείξεις πως ιαπωνικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την γρίπη μπορεί να έχει κάποια δραστικότητα και στην θεραπεία ασθενών με COVID-19.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΜΗΝΥΜΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Κορωνοϊός: Αυτό Είναι Το Θετικό Μήνυμα Ελπίδας Που Έρχεται Από Την Κίνα

Η Κίνα άρχισε την πρώτη της κλινική δοκιμή εμβολίου για την πρόληψη της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, ενώ πολλές άλλες χώρες έχουν ήδη μπει στην κούρσα για να βρουν τρόπο να καταπολεμηθεί ο SARS-CoV-2.