Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

dimos nemeas


Η 25η Μαρτίου είναι για μας τους Έλληνες μέρα δόξας, υπερηφάνειας και τιμής. Μια τέτοια μέρα οι προγονοί μας ενωμένοι ξεκίνησαν τον αγώνα ενάντια στον τουρκικό ζυγό που μας δυνάστευε περίπου 400 χρόνια.

Είναι επίσης ημέρα που η Ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Η φετινή όμως επέτειος βρίσκει την πατρίδα μας αλλά και όλο τον πλανήτη μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, αφού καθημερινά σχεδόν όλες οι χώρες θρηνούν νεκρούς από την πανδημία που μας πλήττει.
Προληπτικά μέτρα παίρνονται συνεχώς για την αντιμετώπιση αυτού του «ακήρυχτου πολέμου» και μέσα σ’ αυτά είναι και η ματαίωση όλων των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων για εφέτος. Δεν θα γίνουν δοξολογίες, παρελάσεις και καταθέσεις στεφανιών.
Η μη πραγματοποίηση όλων αυτών των καθιερωμένων εκδηλώσεων ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ με κανέναν τρόπο τον μεγάλο αγώνα του 1821 και τη θυσία του Ελληνικού λαού.
Φέτος την 25η Μαρτίου 2020 όλοι μαζί οι Έλληνες θα τιμήσουμε μαζί με τους αγωνιστές της ελευθερίας μας και τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους ένστολους που δίνουν μεγάλο αγώνα στα σύνορα ν’ αποτρέψουν την είσοδο μεταναστών που είναι παρακινούμενοι από την Τουρκία και όλους αυτούς τους σύγχρονους μαχητές που πασχίζουν καθημερινά για να βγει η χώρα απ’ τη δύσκολη κατάσταση.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ακολουθούμε τους κανόνες πρόληψης στη δημόσια υγεία και ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ το ΣΥΜΒΟΛΟ του ΕΘΝΟΥΣ.

C:\Users\Texn1\Desktop\dhmos fvtografies\frousios1.jpg

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΦΡΟΥΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: