Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Aντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στo Λουτράκι




Δελτίο Τύπου ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου 09/09/2015

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ






Τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια



LOUTRAKI WATERSKI COMPETITION 2015 (BINTEO)




Σλάλομ και Φιγούρες την Κυριακή στη Βουλιαγμένη!
Ένα μοναδικό θέαμα με σλάλομ και φιγούρες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την ερχόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10π.μ.



Αγόρια και κορίτσια κάτω των δεκατεσσάρων ετών και ενήλικες ηλικιών 35+ θα συμμετάσχουν στο LOUTRAKIWATERSKICOMPETITION 2015 που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι και τον ΝαυταθλητικόΌμιλο Αρίων. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 20 αθλητές, με τις συμμετοχές να προέρχονται από τον Ναυτικό Όμιλο Αρίων (Λουτράκι), τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Αθήνα) και τον Ναυτικό Όμιλο Κέκροπα (Αγ. Μαρίνα Κορωπίου).
Με αυτόν τον αγώνα αβραβεύτων, βασικό μέλημα των διοργανωτών είναι να «καλωσορίσουν» και επισήμως στο άθλημα τους νεαρούς διαγωνιζόμενους, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντάς τους.Καθότι ανοικτός για το κοινό, ο αγώνας δίνει τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά που αγαπούν το άθλημα ή σκέφτονται την ενασχόλησή τους με αυτό, να το παρακολουθήσουν ζωντανά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μόλις μία ώρα από την Αθήνα!
Βίντεο από perahora.gr





Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λίμνης Ηραίου, το YpanemaSeasideRestaurantBar, η AVIN Χατζόπουλος και τα Ζαχαροπλαστεία Λέκκας.
Ακολουθούν φωτογραφίες από προηγούμενες διοργανώσεις του Ν.Ο.Α. 


Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ




«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»