Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Θωμάς Καναβός πρόεδρος του ΑΟ Λουτράκι. Κοντά στα παιδιά. (ΒΙΝΤΕΟ)


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

 Γράφει ο Οικονομολόγος και πρώην διοικητής της Τράπεζας Καναδά Σπύρος Λαβδιώτης

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ( 3 ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σοφία Παπά γυμνάστρια του Σχολείου η Χριστίνα Σέκερη και ο  Γιάννης Δαμβουνέλης προπονητές στίβου του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου
στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

 

Ο Αθλητικός όμιλος Λουτράκι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου ( 2 ΒΙΝΤΕΟ )



Ο Α.Ο Λουτράκι  στα πλαίσια της  Ευρωπαϊκής  Εβδομάδας  Αθλητισμού καθώς  και της  3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού επισκέφτηκε σήμερα   το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου. Στα βίντεο που ακλουθούν μας  μιλάει ο Διευθυντής του  Δημοτικού  Σχολείου   Μιχάλης Πολυχρονόπουλος και ο Θωμάς Καναβός πρόεδρος του ΑΟ Λουτράκι.

O Α.Ο Λουτράκι θα προπονήσει μαθητές στα πλάισια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού




Ο Α.Ο Λουτράκι  στα πλαίσια της  Ευρωπαϊκής  Εβδομάδας  Αθλητισμού καθώς  και της  3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού θα επισκεφτεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.

Από το Drift Show στο Λουτράκι!(Βίντεο)



Δείτε το βίντεο του Chris Katsoulas:

ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ





Μια εξαιρετικά δύσκολη νίκη στον αγώνα εκτός έδρας κατέκτησε η ομάδα του Βυζαντινού Λουτρακίου στο κλειστό γήπεδο ΜΕΤΣ εν όψει κυπέλου ΕΣΧΑ με την ομάδα Α2 κατηγορίας ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το τμήμα Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου μαζί με τους έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του συλλόγου μας θα πραγματοποιήσουν το αναγνωρισμένο πρόγραμμα της παγκόσμιας