Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

O Α.Ο Λουτράκι θα προπονήσει μαθητές στα πλάισια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού




Ο Α.Ο Λουτράκι  στα πλαίσια της  Ευρωπαϊκής  Εβδομάδας  Αθλητισμού καθώς  και της  3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού θα επισκεφτεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.




Οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι,  κ.κ  Γιάννης Νούλας και Σωκράτης Πέτρου, με τη συνοδεία ποδοσφαιριστών από την πρώτη ομάδα του συλλόγου μας, θα βρεθούν από τις 08:30 έως τις 11:30 στις εγκαταστάσεις του σχολείου, όπου θα προπονήσουν μαθητές από όλες τις τάξεις, θα οργανώσουν και θα επιβλέψουν αγώνες μεταξύ των νεαρών μαθητών.

Η δράση πραγματοποιείται  με τη συνεργασία της Διοίκησης του Α.Ο Λουτράκι, της Σχολής Ποδοσφαίρου, η οποία συμμετέχει  στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» της Ο.Π.Α.Π  Α.Ε, τον Διευθυντή κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο και το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Η  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη χώρα μας την περίοδο 24 έως 2 Οκτωβρίου 2016. 
Σκοπός  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού  είναι η αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα  και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.
H Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού αθλητισμού έχει καθιερωθεί με στόχο να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μπορείτε να αντλήσετε από τους παρακάτω συνδέσμους:
Δείτε επίσης τη σελίδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου: http://1dim-loutr.kor.sch.gr/home.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: