Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων




Σας γνωστοποιούμε ότι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων εντάχθηκε στο πρόγραμμα  ΄΄Το Σχολείο της Αυτάρκειας΄΄

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!



                                   
Στον απόηχο της επιτυχημένης πρόσφατης εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα μέλη και οι φίλοι της Φιλαρμονικής Περαχώρας διοργάνωσαν φιλική βραδιά, την περασμένη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, στην ταβέρνα ''Ο ΝΟΤΗΣ'', παρουσία του Αρχιμουσικού Κώστα Ρίζου.
Τη βραδιά αυτή ο κ. Βασίλης Λογοθέτης και ο κ. Θεμιστοκλής Σταύρου, εκ μέρους των φίλων της Φιλαρμονικής, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τον κ. Ρίζο και όλα τα μέλη της, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της κ. Σοφίας Βασιλείου προς την κατεύθυνση της περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ παλαιών και νέων μελών.  Όπως διαπιστώθηκε, για μία κόμη φορά, κρίνεται επιβεβλημένη η αμέριστη συμπαράσταση όλων, Αρχών Φορέων και Περαχωριτών για να συνεχίσει τη λειτουργία της.
Η φιλική αυτή βραδιά χαρακτηρίστηκε από έναν εποικοδομητικό διάλογο, χαρούμενη ατμόσφαιρα και κλίμα αισιοδοξίας για το αύριο, παρά τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα καθιέρωσης στα μουσικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.
Καλή συνέχεια στο έργο της Φιλαρμονικής Περαχώρας!  
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ



Tsambikos Music





                                                                    I Got You On Tape - Truth And Solitude

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!





ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2013.Αρχίζει το Καρναβάλι του Λουτρακίου

  
 Ο Δημοτικός Οργανισμός «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013, ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ!


Η απρεπής και προσβλητική συμπεριφορά του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη αφ’ έδρας σε βάρος του προσώπου της δημοτικής συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρίας Πρωτοπαππά, ήταν αυτή που δημιούργησε την πλέον αρνητική εικόνα στο μπάχαλο της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τον προϋπολογισμό του 2013!

Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζητούν μισθούς Βουλγαρίας

Χρίστος Δήμας, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης




 
Συνάντηση με θέμα την καλύτερη αξιοποίηση του Πρακτικού Γεωργικού Σχολείου Βέλου είχαν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, ο Υπεύθυνος Κατάρτισης του Πρακτικού Γεωργικού Σχολείου Βέλου Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο κ. Παπαβασιλείου από τον ΕΛΓΟ.