Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



 
     ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Ο Σμηναγός (Ι) Καραχάλιος και η ομάδα του ”ΖΕΥΣ” στην κορυφή της Ευρώπης !






Διεθνή αναγνώριση για το μεγάλο αστέρι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας  η ανακύρηξη του Σμηναγού (Ι) Καραχάλιου σε μέλος του ΔΣ του European Air Show Council!
Για όσους γνωρίζουν τον Σμηναγό Καραχάλιο αλλά και την ομάδα του μόνο έκπληξη δεν είναι !

ΣΒΗΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ..... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...!!!




Κύριε Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Παπανδρέου, κ. Στουρνάρα, ιδού το ΒΑΤΕΡΛΩ της ΕΛΛΑΔΑΣ ! Κάτω από 7.000 οι γεννήσεις στη Θεσσαλονίκη ( ετησίως ), 15.000 εκτρώσεις ( 40 κάθε μέρα 
)!!....

Γιατί οι Έλληνες δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο



Γιατί οι Έλληνες δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΡΩΝΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.Ν






ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΡΩΝΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.Ν

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΟΤΣΩΝΗ



Του Γ. Ρουμελιώτη

Διάβασα με πολύ προσοχή την επιστολή, ή λίβελο όπως το είπαν κάποιοι της δεσποινίδας Ηλέκτρας Θεόδωρου Κοτσώνη σχετικά με το περιστατικό με τους μαθητές του Β΄ Γυμνασίου Κορίνθου και τους καθηγητές τους που άνοιξαν την Ελληνική σημαία μέσα στο Βρετανικό Μουσείο και μπροστά από τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Προσπάθησα να καταλάβω τον συλλογισμό της, αλλά δεν μπόρεσα… Κατάλαβα μόνο ότι «κάτι ήθελε να περάσει», άσχετα αν κατάφερε το εντελώς αντίθετο. Αλλά αυτό που διαπίστωσα και μάλιστα σοβαρά, είναι το μένος και το μίσος εναντίον των Ελλήνων και ιδιαίτερα κατά των Κορινθίων. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν δημοσιογραφικό άρθρο ή κριτική… Αυτή θα τη δεχόμουν. Ήταν λόγια χολής από μια Κορίνθια προς τους συμπατριώτες της, που μάλλον δεν τους θεωρεί έτσι πια… Γιατί αν τους θεωρούσε συμπατριώτες της, ακόμα και λάθος να είχαν κάνει, θα μιλούσε και θα έγραφε κάτι καλύτερο γι΄ αυτούς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για 14χρονα παιδιά. 

ΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ SPA

Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Σε οκτώ ακριβώς εβδομάδες και για την ακρίβεια στις 23 Απριλίου 2013 προσδιορίσθηκε να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ο πλειστηριασμός των κινητών αξιών της Λουτράκι Α.Ε. από την κατασκευαστική εταιρεία του Loutraki Thermal Spa (LTS) «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.»
 

Σενάρια... τρόμου για νέα ύφεση 1% - 2% και το 2014!



euro_233945
Η κατάρρευση των εσόδων από ΦΠΑ και φόρους κατανάλωσης τον Ιανουάριο και τις πρώτες 20 μέρες του Φεβρουαρίου δείχνει την πραγματική αδυναμία της οικονομίας - Η Κομισιόν επιμένει σε προβλέψεις για (οριακή) ανάκαμψη το 2014, αλλά σημειώνει: «Αν κάτι δεν πάει καλά, θα φταίει η Ελλάδα»! 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ… ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ


Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Την Τετάρτη τελικά θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε προγραμματισθεί την περασμένη Τετάρτη, ημέρα της γενικής πανελλαδικής απεργίας από τη δημοτική αρχή της καταστροφής του τόπου του Κώστα Λογοθέτη, γεγονός που υποδηλούσε ότι δεν υπήρχε θέληση για την πραγματοποίησή της.