Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Νεκροφιλία, αιμομιξία,διαστροφές, κοκαΐνη: Ποιους πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους επωνύμους καίει η Τζένη Χειλουδάκη;


«Τα άτομα, πάντως, με ανύπαρκτο οικονομικό παρελθόν και απότομα χρυσό παρόν είναι τα πιο… διαθέσιμα να στριφογυρίσουν το μαχαίρι στην πληγή σου, πασχίζοντας μάταιανα ξεχάσουν ότι κάποτε κρεμόντουσαν από την ίδια σάπια κλωστή με σένα.

Γιορτάζει η πολιούχος του Λουτρακίου Παναγία η Γιάτρισσα - Δείτε το πρόγραμμα

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εσπερινό και την Περιφορά της Ιερής Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ, Πολιούχου του Λουτρακίου, με την ευκαιρία της θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου...Μην κουράζεστε: Αυτό είναι το απίθανο μαθηματικό κόλπο για να κερδίσετε το Τζόκερ!
Μην κουράζετε το μυαλό σας με περιττές σκέψεις και υπολογισμούς. Το μυστικό κρύβεται στην απόλυτη τυχαιότητα των αριθμών (Ο.Κ., υπό την προϋπόθεση ότι η κλήρωση είναι αδιάβλητη – όσο γι’ αυτό, όμως είμαστε σίγουροι, ε;)…

Εθελοντική αιμοδοσία της ενορίας της Παναγίας της Γιάτρισσας Mε αρκετά καλή προσέλευση πολιτών συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι....


Φαέθων. Ο αστροναύτης της απώτατης αρχαιότητας
Πολλές αναφορές σε αρχαία κείμενα παραπέμπουν σε τομείς που έχουν να κάνουν με υψηλή τεχνολογία. Στον χώρο μιας τεχνολογίας ανhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png όχι πολύ υψηλότερης από την σημερινή, τουλάχιστον ισάξιά της.

Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Μνημείο Λεωνίδα, 19:00
Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος,
Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,
Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό ελληνικό, άφθαρτο και καθάριο στο πέρασμα των αιώνων,

Περαχώρα:40,000 ευρώ για την ανάπλαση της ΠαλιαβρύσηςΗ Παλιά Βρύση βρίσκεται στο πάνω μέρος του χωριού σε μικρή απόσταση από την περιοχή της εκκλησίας των Ταξιαρχών....

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ράλλυ ΑκρόπολιςΤο Σπαθοβούνι επισκέφθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας όπου και συζήτησε με τους κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα αλλά και για το διακύβευμα των προσεχών εθνικών εκλογών.

Το LOUTRΑKI FESTIVAL ολοκληρώθηκε με μια μαγική βραδιά στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου!
                   Το LOUTRΑKI FESTIVAL ολοκληρώθηκε
με μια μαγική βραδιά στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου
με την Ελευθερία Αρβανιτάκη
και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου!

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                       

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ


Αληθινές ιστορίες του Μόγλη στη ζούγκλα της ζωής


Νέος νόμος φέρνει σημαντικές αλλαγές στο καθεστώς διατήρησης κατοικιδίων ζώων στην Ελλάδα

pamplo


Θεσπίζονται “τσουχτερά” πρόστιμα στους παραβάτες, που φθάνουν μέχρι τα 30.000 ευρώ!.
Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.
Σημαντικές αλλαγές επέρχονται στο νομικό καθεστώς, που ισχύει στην Ελλάδα για τα κατοικίδια ζώα, ενώ θεσπίζονται τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.
Σύμφωνα με ειδικό πολυνομοσχέδιο, που ψηφίζεται από την Βουλή, οι βασικότερες αλλαγές, που επέρχονται, είναι οι εξής: