Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

HANDBALL PREMIER : Άρχισε πάλι το πρωτάθλημα







  
Άρχισε πάλι το πρωτάθλημα της HANDBALL PREMIER, μετα την διακοπή των 3 εβδομάδων για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Τα αποτελέσματα της  7η αγωνιστικής: ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας 18-29, ΑΕΚ- Ποσειδών Λουτρακίου 31-28, Πανελλήνιος- ΧΑΝΘ 28-24, Διομήδης Αργους - Αερωπός Έδεσσας 27-25, ΙΙΕΞ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- Αρχέλαος Κατερίνης 38-20, και stoiximan.gr ΠΑΟΚ- Φοίβος Συκεών 38-23.

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ









Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή εκατοντάδων αθώων πολιτών.

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ




   
Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου και για τα θύματα της δικτατορίας και του φασιστικού καθεστώτος.

Παρίσι: Συναγερμός και στην Ελλάδα! Ποιοί στόχοι φυλάσσονται


Παρίσι: Συναγερμός και στην Ελλάδα! Ποιοί στόχοι φυλάσσονται

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έχει σημάνει συναγερμό και στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα τόσο στο αεροδρόμιο όπου γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι διαβατηρίων αλλά και σε ξένες πρεσβείες που οι χώρες τους συμμετέχουν στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Πελοπόννησος: Συσκευή προειδοποίησης για τσουνάμι θα εγκατασταθεί στον Κορινθιακό κόλπο

Πελοπόννησος: Συσκευή προειδοποίησης για τσουνάμι θα εγκατασταθεί στον Κορινθιακό κόλπο!

Πελοπόννησος: Συσκευή προειδοποίησης για τσουνάμι θα εγκατασταθεί στον Κορινθιακό κόλπο!

ΣΥΣΚΕΥΗ  χαμηλού κόστους για την καταγραφή της στάθμης της θάλασσας, που θα προειδοποιεί έγκαιρα για επερχόμενο τσουνάμι...