Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

«Τελικά, όλοι το ίδιο είμαστε...» - Άρθρο του Γ. Ψυχογιού για τις συλλογικές συμβάσεις
 Αποτέλεσμα εικόνας για Γ. ΨυχογιούΠριν από ένα χρόνο, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων ΘεοδώρωνΤην Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 έληξε το ΤΡΙΑΘΛΟΝ FESTIVAL  EUROPEAN CHAMPIONSHIPS. Ένα αθλητικό γεγονός το οποίο για μια χρονιά ακόμη στέφθηκε με επιτυχία .
Στο Τρίαθλο έλαβαν μέρος 280 αθλητές με τους προπονητές και τους συνοδούς τους . Επιπλέον 120 οργανωτές- κριτές - εθελοντές πήραν μέρος στη διεξαγωγή του Τριάθλου.

Η αξιοποίηση του στρατοπέδου της Κορίνθου στην ατζέντα της συνάντησης Τατούλη – ΚαμένουΠρογραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα, θα έχει σήμερα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο ,με θέμα την αξιοποίηση του στρατοπέδου της Καλαμάτας και της Κορίνθου. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Περιφερειάρχης  θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση των δυο στρατοπέδων , η οποία θα έχει «κοινωνικό πρόσημο».

Λουτράκι : Εικαστική εκδήλωση με έργα της Μαρίας Σπύρου ( 2 ΒΙΝΤΕΟ )

Ζωντανά χρώματα, δημιουργική φαντασία, τεχνική που διεγείρει όλες τις αισθήσεις με κυρίαρχη την οπτική αισθητική αρμονία της ίριδας. 

Λουτράκι: Παραλία Λουτρακίου 3/9/2018 (ΒΙΝΤΕΟ)Μια υπέροχη βόλτα χθες το απόγευμα στην Παραλία του Λουτρακίου που εκτός του μοναδικού ηλιοβασιλέματος που απολαμβάνουν οι επισκέπτες;έχει ... και κάποιες άλλες μοναδικές στιγμές.