Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από την Χρυσή Αυγή!


1904838_533_355.jpg


ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ρώσοι πεζοναύτες στον Έβρο – Κοινή παρέλαση με Ε.Σ.! (βίντεο)



Προπομπός του μεγάλου ρωσικού στόλου που καταπλέει στην Ανατολική Μεσόγειο (μεγάλο αφιέρωμα στην κρίση της Α.Μεσογείου και στην κάθοδο του ρωσικού στόλου υπό το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», μπορείτε να βρείτε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί) το αποβατικό σκάφος (LST) Tsesar Kunikof του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται ήδη στο Αιγαίο και σε λίγο καταπλέει στον Έβρο!

 

ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



O Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας έχει τη χαρά να προσκαλέσει τους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα και θεατρολόγου, Άννης Θεοχάρη με τίτλο
«Το Σιτάρι » 

Συνελήφθη 27χρονος στην Περαχώρα Κορινθίας

Την 4-6-2013/09.30 στην Περαχώρα Κορινθίας,

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ






Προσπαθώντας να συγκεντρώσουμε χρήματα για την νέα παιδική χαρά του νηπιαγωγείου , διοργανώνουμε ως Σύλλογος Γονέων λαχειοφόρο αγορά που περιλαμβάνει πολλά και όμορφα δώρα!!!
Οι λαχνοί κοστίζουν 1 ευρώ ο καθένας 

Απόγονοι χωρίς ιδανικά






Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον

άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν΄αρχίσουμε να αυτομαστιγωνόμαστε.

Tsambikos Music



Peter Murphy - Your Face

ΦΑΡΟΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ







Φάρος μεσ' στο σκοτάδι ήταν το προηγούμενο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας «Το Βήμα», το οποίο δεν έκανε τιμητικές εξαιρέσεις, (όπως κάνουν κάποιοι άλλοι χαχόλοι σαβουροανίκανοι εκδότες μεταξωτών λαχανοφυλλάδων της αθεράπευτης και βλακώδους ματαιοδοξίας τους) κι ανέδει­ξε με τον καλύτερο τρόπο τις πελώριες ευθύνες που απορρέουν από τις πολιτικές των ταγών μας και που ευθύνονται για τη διάλυση του δήμου μας.