Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Του Δημήτρη Καραπατά*

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ: “ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ” - “UFO-ΛΟΓΙΑ”
     Η Γνωστική Πολιτιστική Εταιρεία SamaelLakhsmi είναι ένας φορέας που δίνει μέσα από θεωρητικές αλλά κυρίως πρακτικές μεθόδους, μια διδασκαλία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού ανθρώπου  για προσωπική αυτογνωσία, ελευθερία, ευτυχία, ειρήνη και ολοκλήρωση.

Άγιοι Θεόδωροι:Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα(VIDEO-FOTO)


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα Τρίτη πρωινές ώρες στην ΠΕΟΑΚ στο ύψος των διυλιστηρίων της MOTOR OIL . Συγκεκριμένα νταλίκα καρφώθηκε σε βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση. Ως εκ θαύματος υπήρξε μόνο ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού της νταλίκας ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνούνται

  alt alt alt alt alt alt alt
Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Οι Φοίνικες πήραν το αλφάβητο απο τους αρχαίους Κρήτες

Clipboard
Σύμφωνα με την επίσημα αποδεκτή ιστορία οι αρχαίοι Έλληνες παρέλαβαν το αλφάβητο από τους Φοίνικες, οι οποίοι κατοικούσαν στις ακτές της Συρίας – Παλαιστίνης.

Θες το καλύτερο σεξ της ζωής σου; Αυτοί είναι οι 15 τρόποι να το πετύχεις…Θες το καλύτερο σεξ της ζωής σου; Αυτοί είναι οι 15 τρόποι να το πετύχεις…
Και με επιστημονική υπογραφή αυτές οι τροφές που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε στο σπίτι μας αυξάνουν την λίμπιντο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΓΕΛ ΒΕΛΟΥ


Μετά την πρώτη συνάντηση των εκπαιδευτικών το Νοέμβριο στην Κωνσταντινούπολη, η Ελλάδα και το Λύκειο Βέλου ήταν η πρώτη συμμετέχουσα ομάδα που ανέλαβε να φιλοξενήσει τους άλλους Ευρωπαίους μαθητές και εκπαιδευτικούς.