Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ




ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΡΒΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ



Μας μιλάει για την ζωή της, τις αγάπες της και πολλά άλλα...
 Μια πραγματικά συγκλονιστική μαρτυρία! 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.






            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 18η Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 4:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σε συνέχεια της από 14 Οκτωβρίου 2013 διακοπείσας συνεδρίασης:

Απάντηση Υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε αναφορά του Χρίστου Δήμα για την παραβατικότητα-εγκληματικότητα στον Δήμο Βέλου-Βόχας.





Σε απάντηση της επιστολής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού "Κοινωνία" σχετικά με την παραβατικότητα στο τοπικό διαμέρισμα Ζευγολατιού Κορινθίας του Δήμου Βέλου- Βόχας, την οποία προώθησε ο κ. Χρίστος Δήμας με αναφορά του στη Βουλή, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρει πως «υλοποιούνται από την οικεία Αστυνομική Διεύθυνση ειδικά σχέδια ελέγχων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς των Ρομά από την οικεία Αστυνομική Διεύθυνση.»

Tsambikos Music




Avril Lavigne - Wish You Were Here

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ








ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

AΠΟΡΡΙΜΑΤΑ / ΚΑΛΛΙΡΟΗ - Δ.ΟΙΧΑΛΙΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ





                                                                                                                                                                                             Τρίπολη, 15/10/13


Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, των αγωνιούντων κατοίκων, της περιοχής του Δ.Δ. Καλλιρόης, Δήμου Οιχαλίας, Μεσσηνίας, υπήρξε κοινή στάση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 14ης Οκτωβρίου 2013, στην Τρίπολη.

Δεν μπορεί να λάβει χώρα διαχείριση στερεών αποβλήτων (δημοτικών απορριμμάτων) στην εν θέματι περιοχή, ήταν η κοινή θέση.

Ο επικεφαλής της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, Λάμπρος Μπούκλης, αιτιολογημένα και με συγκεκριμένα επιχειρήματα τάχθηκε κατά της συγκεκριμένης γεωγραφικής επιλογής.

Σημειώνεται, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, δεν έχει ακόμη λάβει θεσμικά την προβλεπόμενη αναλυτική ενημέρωση, για τον διαγωνισμό διαχείρισης απορριμμάτων, που διενήργησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ακόμη και η θεσμοθετημένη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, ουδέποτε έχει συνεδριάσει, για να συζητήσει το θέμα της διαχείρισης και συναφή στοιχεία.

Συνεπώς, πριν βαπτιστεί ένα έργο ως: φιλικό προς το περιβάλλον ή ακόμη περισσότερο ως Οικολογικό πρέπει πρώτα να παρουσιασθούν όλες οι παράμετροι των σχεδιαζόμενων δράσεων, μεθοδολογιών και έργων, και με αντικειμενικά κριτήρια να αξιολογηθούν, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί, με ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Λάμπρος Μπούκλης
Περιφ.Σύμβουλος
Γραμμ.Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου
κιν 6944764651