Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Διώρυγα Σουέζ: Τιμητική διέλευση και από την φρεγάτα «Σπέτσαι»







Δείτε live – Εντυπωσιακές εικόνες – Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο προσκεκλημένοι για την ιστορική ημέρα – Το «παρών» δίνει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Εντυπωσιακές εικόνες φτάνουν από τα εγκαίνια της διώρυγας του Σουέζ που πραγματοποιούνται σήμερα από τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, παρουσία ηγετών από όλο τον κόσμο.
Η διαπλάτυνση της διώρυγας του Σουέζ που ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια και ο πρόεδρος της Αιγύπτου αλ Σίσι έχει δώσει την επισημότητα που ταιριάζει σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Επίδειξη από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σαρώνει στο ίντερνετ

Image
Ένα βίντεο από το 2013 που έχει σαρώσει στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την υψηλή κατάρτιση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) 6/8/2015








 ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ




Μια ομάδα χορευτών από το εξωτερικό μας μαθαίνει πώς να χορεύουμε
με πάθος αλλά και ζωντάνια δίπλα στο κύμα της λίμνης και στους ρυθμούς
της μουσικής







Επιστολή στο υπουργείο Υγείας








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αφιερώνουμε την επιστολή που παραθέτουμε παρακάτω στο υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και την απόδοση δικαιοσύνης. Τα όσο καταγγέλλονται σε αυτή την επιστολή, ο ελληνικός λαός δεν τα ακούει πρώτη φορά.

ΗΡΑΙΟΝ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ : ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......!





Το Ηραίον της Περαχώρας, σύμφωνα με αγκυροβολημένες πληροφορίες από τα αναληφθέντα Ολύμπια Πεδία, εκτός του ότι σήμερα είναι μία εξαιρετική τοποθεσία με τα αρχαία του Ναού της Ήρας, την παλαιά εποχή ήταν πολύ σημαντικός Ναός.

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.........