Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Έρχεται νέο μνημόνιο «μαμούθ» ύψους 12 δισ. ευρώ! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε…


52ad866e91f575e582cad4cc4879f773

 

Τα 250 δις ευρώ που δόθηκαν στην Ελλάδα!


    16

    «Τα 250 δις ευρώ που δόθηκαν στην Ελλάδα κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό στις ιταλικές τράπεζες.» ! ! !

    Russia Today: "Η Ελλάδα υπέγραψε για τη διαγραφή των χρεών της Γερμανίας!"


    Την απάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ προβάλλει το Russia Today.

    Εντυπωσιακό θέαμα στην Πολωνία, «μνημόσυνο» στο Ακρόπολις (βίντεο)


    Ο αγώνας που πήρε τη θέση του Ράλι Ακρόπολις, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αυτός της Πολωνίας, προσέφερε εντυπωσιακό θέαμα και «γεμίζει» πικρία τους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ στην Ελλάδα.

    Κορυφαίοι οικονομολόγοι προειδοποιούν τη Μέρκελ


     

    Να κάνει τα θαρραλέα και γενναιόδωρα βήματα που χρειάζονται προς την Ελλάδα και θα ωφελήσουν την Ευρώπη για τις επόμενες γενεές καλούν σήμερα τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σε ανοιχτή επιστολή τους πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι, μεταξύ των οποίων ο Τομά Πικετί.

    Το μεγάλο κόλπο Τσίπρα στο Eurogroup για να ξεπεράσει το βέτο του Σόιμπλε

    Wolfgang-Schäuble-nazi-ss
















    Έναν έξυπνο διπλωματικό ελιγμό, για να αποφύγει τον κίνδυνο να μπλοκαριστούν οι ελληνικές προτάσεις από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Eurogroup, έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες από ελληνικές κυβερνητικές πηγές, που μεταδίδει η γερμανική Bild.

    'Παρακαλώ, σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ'. Διαμαρτυρία στην πασαρέλα


    Ένας άνδρας που συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι έβγαλε ένα κομμάτι πανί στο οποίο έγραφε την παραπάνω πρόταση, προκαλώντας την οργή του σχεδιαστή της επίδειξης

    Δέκα 'απαγορευμένα' νησιά. Ο θάνατος καραδοκεί


    Τα νησιά συνήθως τα έχουμε στο μυαλό μας, ως μέρη ειδυλλιακά, τα οποία σε μαγεύουν με την ομορφιά και το κλίμα τους, όμως μερικά απ' αυτά κρύβουν θανατηφόρους κίνδυνους (Pics)