Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Εντυπωσιακό θέαμα στην Πολωνία, «μνημόσυνο» στο Ακρόπολις (βίντεο)


Ο αγώνας που πήρε τη θέση του Ράλι Ακρόπολις, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αυτός της Πολωνίας, προσέφερε εντυπωσιακό θέαμα και «γεμίζει» πικρία τους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ στην Ελλάδα.
Όχι, η πικρία δεν προέρχεται από το θέαμα στην Πολωνία, αλλά από την ανικανότητα και την ανευθυνότητα που έδειξαν ΕΛΠΑ και κρατικοί φορείς, αφήνοντας να «φύγει» μέσα από τα χέρια τους μια διοργάνωση που στις αρχές του καλοκαιριού διαφήμιζε την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.
ADVERTISEMENT
Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για το πώς χάθηκε το Ακρόπολις, τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί επισταμένα με το θέμα, όμως, το χειρότερο είναι πως η αρμόδια αρχή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και τα αρμόδια υπουργεία (Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού), έχουν επιδείξει πλημμελή ανταπόκριση, ώστε ο εθνικός μας αγώνας να επανέλθει στο καλαντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.
Βεβαίως, αυτό που θα αναρωτηθεί κάθε καλόπιστος αναγνώστης είναι «η Ελλάδα έχει πέσει στα βράχια και εσύ μας λες για το Ακρόπολις;». Σωστά. Όμως, όλα αυτά τα μικρά πράγματα ήταν που έκαναν την Ελλάδα να έχει τη δική της θέση στο παγκόσμιο στερέωμα. Και όταν όλα αυτά χάνονται λόγω (και) της ανικανότητας αυτών που τα διαχειρίστηκαν και δεν απέτυχαν παταγωδώς να τα κρατήσουν, είναι ένα θέμα που δείχνει το γιατί η χώρα έχει πάρει τον δρόμο της καταστροφής.
Τέλος, πάντων. Μέχρι εδώ το ...μνημόσυνο για το Ακρόπολις.
Ο λόγος για την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι άλλος από τα δύο εντυπωσιακό βίντεο που μας έρχονται από την Πολωνία και κάνουν να ξυπνήσει μέσα μας το μικρό παιδί που όλοι κρύβουμε. Βίντεο με υπέροχο θέαμα από μια ειδική διαδρομή, με εντυπωσιακά άλματα που κάνουν τους πολυπληθείς θεατές να παραληρούν από ενθουσιασμό.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Και αποτελεί μια αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που τα τελευταία χρόνια του Ακρόπολις λειτουργούσαν λες και ήθελαν να τιμωρήσουν όλου εκείνους που άφηναν δουλειές και οικογένεια για να δουν από κοντά τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ράλι.
Καλή σας απόλαυση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: