Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ έχει λαμβάνειν από τον Δήμο 1.510.000 ευρώ !!!!





Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είναι πλούσιος και εξασφάλισε "προίκα" για τα επόμενα 5 χρόνια αφού εγγράφηκαν στον προϋπολογισμό του οι οφειλές του Δήμου που ανέρχονται σε 1.510.000 ευρώ προς αυτόν και αφορούν ψηφισμένες επιχορηγήσεις του Δήμου που αναγνωρίζει ότι τις οφείλει και ότι θα δοθούν σταδιακά ανάλογα με την ταμειακή του κατάσταση.

Σοκ: Αστυνομικός διοικητής χαιρετά ναζιστικά μπροστά από τη σβάστικα (βίντεο)






Σοκ στην κοινή γνώμη και σάλο στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προκαλεί η δημοσιοποίηση ενός βίντεο όπου ο αστυνομικός διοικητής της Ύδρας ποζάρει μπροστά από τρένο της ναζιστικής Γερμανίας στο μουσείο συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης, και χαιρετά ναζιστικά με φόντο τη σβάστικα.

Νέα μόδα: Φουσκώνουν το στήθος τους για 24 ώρες










 
Μέχρι σήμερα χιλιάδες γυναίκες κατέφευγαν στη λύση του πλαστικού χειρουργού για να βελτιώσουν ατέλειες στο σώμα τους και τις περισσότερες φορές για να προσθέσουν στήθος  και σεξουαλικότητα.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ




«Πριν ακόμα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος αντιδήμαρχος Πρασίνου & Καθαριότητας ......

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη, όταν αντίκρισαν το μυστικό που ήταν χρόνια θαμμένο μέσα στον τάφο.




Τα γενέθλια της Παναγίας. Γιορτάζει η Παναγία Γιάτρισσα Λουτρακίου.





Η ομάδα μας χθές με μεγάλη της χαρά και με θρησκευτική ευλάβεια, παραβρέθηκε στην λιτανεία της Θαυματουργής εικόνας της Παναγιάς της Γιάτρισσας στο Λουτράκι.

Σοβαρό ατύχημα στους Αγ. Θεοδώρους (Φώτο)

alt

 
          












Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας .